ΦΩΣ στο στοίχημα: Μετς για άνοδο

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας, η Μετς υποδέχεται την Κεβιγί.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Μετς για άνοδο

Η Μετς έκανε σούπερ δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Νιμ και της έβαλε τέσσερα γκολ (1-4), να δεχθεί ένα και να πάρει μια μεγάλη νίκη. Έφθασε τα πέντε σερί ματς αήττητη με τέσσερις νίκες η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι (έχει περάσει από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό στο παρελθόν), έχει ανεβάσει στροφές παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο.

Είναι αήττητη με δύο νίκες στα τέσσερα τελευταία εντός, όπου μόλις σε ένα από αυτά δέχθηκε γκολ. Μεγάλο όπλο ο Γεωργιανός Μικετάτζε που έχει βάλει οκτώ γκολ.

Η Κεβιγί προηγήθηκε στο ματς με την Μπαστιά, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση σε καίριο χρονικά σημείο με το ματς να μένει στο 1-1. Προηγήθηκαν τρεις σερί νίκες για την ομάδα του Εσουαφνί, όλες με σκορ 2-0. Γενικά δείχνει καλύτερη εικόνα και υπάρχει αισιοδοξία για την συνέχεια.

Υπάρχει βέβαια και ταβάνι δυνατοτήτων και φιλοδοξιών για την ομάδα από την Ρουέν που δεν στοχεύει σε άνοδο. Είναι αήττητη με τρεις νίκες στα πέντε τελευταία εκτός έδρας, όπου μόνο σε ένα από αυτά δέχθηκε γκολ, ενώ τα τέσσερα ήταν under 2,5 γκολ. Άλλη κλάση και κίνητρο η Μετς. Άσος!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μετς-Κεβιγί 1 (2.10)