ΦΩΣ στο στοίχημα: Ο Ηρακλής θα ξεσπάσει κόντρα στον Διαγόρα

Για το πρωτάθλημα της Super League 2, ο Ηρακλής υποδέχεται τον Διαγόρα Ρόδου.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Ο Ηρακλής θα ξεσπάσει κόντρα στον Διαγόρα

Ο Ηρακλής εξαπέλυε αντεπίθεση για να προλάβει το τρένο της ανόδου, αλλά στην κομβική αναμέτρηση στην Καρδίτσα υπέστη ήττα-μαχαιριά με πέναλτι στο 99’!

Δεν ήταν χειρότερος από τον αντίπαλο, είχε ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποίησε και στο τέλος το πλήρωσε με αποτέλεσμα που τον φέρνει πίσω βαθμολογικά και ψυχολογικά. Και ο Σάκης Τσιώλης που ανέλαβε πρόσφατα επιλέγει χαμηλό ρυθμό. Σε Under 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα πέντε πιο πρόσφατα ματς του «γηραιού».

Ο Διαγόρας ολοκλήρωσε το 2022 πολύ πιο πάνω από ότι στόχευαν οι επιτελείς του στο ξεκίνημα της περιόδου. Η ομάδα της Ρόδου μπήκε την τελευταία στιγμή στο πρωτάθλημα με μικρό αριθμητικά ρόστερ, αλλά μάζεψε πόντους, ιδιαίτερα κόντρα σε αντιπάλους του βεληνεκούς της.

Ο κόουτς Πάρης Ανδράλας πιστώνεται την επιτυχία, αλλά κρατά χαμηλούς τόνους, καθώς γνωρίζει πως η μάχη για την παραμονή δεν θα είναι εύκολη. Δεν υπολογίζεται ο Γάλλος επιθετικός Λαϊουέλ που βρίσκεται στην πατρίδα του. Θα ξεσπάσει ο Ηρακλής, διπλασιάζει το ποντάρισμα ο άσος από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ηρακλής-Διαγόρας Ρόδου 1/1 (2,10)