ΦΩΣ στο στοίχημα: Χέρακλες για άνοδο

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας η Αλκμάαρ Β’ υποδέχεται την Χέρακλες. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας 

ΦΩΣ στο στοίχημα: Χέρακλες για άνοδο

Το τελευταίο ματς της Αλκμάαρ Β’ με την Ουτρέχτη Β’ αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών και έτσι δεν έχει αγωνιστεί από τις 12/12. Η ήττα στο τελευταίο ματς από την Αϊντχόφεν Β’ δεν αναιρεί τις θετικές εντυπώσεις που έχει αφήσει στον πρώτο γύρο, είχε προηγηθεί ένα αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών ενώ γενικότερα έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη ομάδα νέων. Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για τον κόουτς Μάρτεν Μέρτενς.

Τα χαμόγελα περισσεύουν στο Αλμέλο καθώς η Χέρακλες καλπάζει προς την άμεση επιστροφή στην Α’ Κατηγορία. Οι Αλμελόερς που σκόραραν… οκτώ φορές στο τελευταίο ματς του 2022, μετρούν πέντε κολλητές νίκες και εντυπωσιάζουν επιθετικά, δεν αποχωρίζονται την πρώτη θέση, χτίζοντας μάλιστα διαφορά από τους διώκτες τους. Δεν υπολογίζεται όπως και στα τελευταία ματς ο χρήσιμος μεσοεπιθετικός Ουαχίμ, επιστρέφει ο αναπληρωματικός αμυντικός Λες. Φουλάρει για άνοδο η Χέρακλες και θα πάρει παραμάζωμα και την μικρή Άλκμααρ !

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αλκμάαρ Β’-Χέρακλες 2 (1,85) ή 2/2 (2,85)