ΦΩΣ στο στοίχημα: Σκοράρουν κατά βούληση

Η νίκη της Σφαξιέν από ημίχρονο ήταν το στοιχηματικό δώρο για το Χριστουγεννιάτικο γεύμα. Το επιδόρπιο θα σερβιριστεί με γκολ στο Ισραήλ.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Σκοράρουν κατά βούληση

Για το πρωτάθλημα του Ισραήλ, η Μπνέι Σακνίν υποδέχεται την Χάποελ Τελ Αβίβ. Η Μπνέι Σακνίν εξακολουθεί να κατρακυλά στην κατάταξη, καθώς συμπλήρωσε επτά ματς δίχως νίκη και με μόνο δύο κερδισμένους πόντους στο ενεργητικό της. Ομάδα που έχει ευχέρεια στη δημιουργία και το σκοράρισμα, αλλά παραμένει ευάλωτη στα μετόπισθεν. Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Ο κόουτς Κόμπι Ρεφούα που ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία περιμένει βελτίωση στην άμυνα.

Η Χάποελ Τελ Αβίβ είναι μια ομάδα με συγκριτικά υψηλό μπάτζετ όμως δεν μπορεί να αποδώσει σύμφωνα με τα αναμενόμενα. Αιτία για αυτό αποτελεί η κάκιστη αμυντική λειτουργία, που «υποσκάπτει» την καλή προσπάθεια που γίνεται στη δημιουργία και το σκοράρισμα και παραμένει χαμηλά στη κατάταξη. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Η αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων μας προϊδεάζει για ματς με γκολ και θέαμα !

ΠΡΟΤΑΣΗ
20.15: Μπνέι Σακνίν-Χάποελ Τελ Αβιβ Goal και Over 2,5 γκολ (2,10)