ΦΩΣ στο στοίχημα: Θα παλέψει για το αποτέλεσμα η Βέροια

Για το πρωτάθλημα της Super League 2 η Βέροια υποδέχεται τον Πανσερραϊκό. Η πρόταση για το στοίχημα της μέρας.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Θα παλέψει για το αποτέλεσμα η Βέροια

Η Βέροια ήταν ανταγωνιστική στο Καυτανζόγλειο και ανταμείφθηκε με τον πόντο της ισοπαλίας (1-1). Θετικό αποτέλεσμα στο ντεμπούτο του υπηρεσιακού προπονητή Γιάννη Ματζιαρίδη, ο οποίος παραμένει στο πόστο του πιθανότατα μέχρι την διακοπή για τις εορτές. Ζητούμενο για την «βασίλισσα του βορρά» παραμένει η βελτίωση στην άμυνα. Τα πέντε από τα έξι ματς της σεζόν εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Στοχευμένο για νίκη και για λόγους γοήτρου το ματς κόντρα στην ομάδα του πρώην προπονητή της.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ανέλαβε τα ηνία του Πανσερραϊκού αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Ελευθερόπουλου και στα δύο πρώτα παιχνίδια πανηγύρισε ισάριθμες νίκες. Προφανώς θα επιδιώξει να τριτώσει το καλό στο πρωτάθλημα κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του. Προηγήθηκε η εντός έδρας νίκη στο κύπελλο με τον Απόλλωνα Πόντου την Παρασκευή (3-0).

Ο έμπειρος κόουτς δίνει βάρος στην καλή αμυντική λειτουργία, μπροστά υπάρχει ποιότητα και δημιουργία. Νοκ άουτ ο στόπερ Παπάζογλου, οι μέσοι Οικονόμου, Νάτσος και οι επιθετικοί Κόντσι, Μυστακίδης. Πολύ χαμηλά δίνεται το διπλό. Πληρώνει η διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Βέροια-Πανσερραϊκός 1Χ (2,45)