ΦΩΣ στο στοίχημα: Καίγεται για νίκη στο Κύπελλο η Στεάουα

Σε ματς για την τρίτη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο του Κυπέλλου Ρουμανίας, η Μποτοσάνι υποδέχεται τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Καίγεται για νίκη στο Κύπελλο η Στεάουα

Η Μποτοσάνι ξεκίνησε τη σεζόν με όνειρα για να μπει στην πρώτη εξάδα, αλλά η πραγματικότητα την προσγείωσε ανώμαλα. Δίχως νίκη στα πέντε τελευταία ματς, μόνο μία νίκη σε 13 παιχνίδια, πλέον ασχολείται με την αποφυγή του υποβιβασμού και όχι με την εξάδα.

Ο Βόσνιος ηγετικός κεντρικός αμυντικός Σαντικού βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα κάνει ροτέισον ο κόουτς Μιχάι Τσιομπάνου που ανέλαβε προ δύο εβδομάδων τα ηνία των «κυανέρυθρων».

Η Στεάουα έχει βρει για τα καλά τα πατήματά της και με αντεπίθεση διαρκείας μπήκε ξανά στο κυνήγι του τίτλου. Επτά νίκες στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς ο έξοχος απολογισμός για τους πρωτευουσιάνους.

Στόχος τώρα είναι να μπει δυνατά και στο Κύπελλο όπου ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες και χρειάζεται τη νίκη στο Μποτοσάνι, όπως έκανε και την περασμένη Πέμπτη στο πρωτάθλημα (2-3).

Ο κόουτς Λεονάρντ Στρέζου ανέλαβε τα ηνία και επίσημα την περασμένη εβδομάδα. Άλλη κλάση η Στεάουα, που καίγεται για την πρώτη νίκη στον όμιλο. Πληρώνει εξαιρετικά το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ

20.00: Μποτοσάνι - Στεάουα 2 (3,15)