ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Σέπκι θα κερδίσει και τη Βολουντάρι

Σε ματς για την τρίτη αγωνιστική στον πρώτο όμιλο του Κυπέλλου η Σέπκι Σφάντου Γκεόργκε υποδέχεται τη Βολουντάρι.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Σέπκι θα κερδίσει και τη Βολουντάρι

Η Σέπσι έχει μπει εντυπωσιακά στο γκρουπ με δύο νίκες σε ισάριθμες αποστολές και τώρα θα επιδιώξει να τριτώσει το καλό στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση.

Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα από το Σφάντου Γκεόργκε μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα ματς για όλες τις διοργανώσεις. Φυσικά και ενδιαφέρονται για το Κύπελλο οι «Ούγγροι», είναι άλλωστε οι κάτοχοι του τροπαίου. Σούπερ οι επιθετικές επιδόσεις, αλλά και θέματα στην άμυνα. Γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Η Βολουντάρι προερχόταν από τρία ματς δίχως νίκη, αλλά κόντρα στη Χέρμανσταντ αντέδρασε, έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στη σεζόν και κέρδισε με 3-0 στο πρωτάθλημα, παίρνοντας παράλληλα καλή ψυχολογία.

Το Κύπελλο αποτελεί δευτερεύοντα στόχο, όλη η προσπάθεια θα γίνει για την είσοδο στην εξάδα στο πρωτάθλημα. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Η Σέπκι έχει καλύτερη ομάδα, την έδρα και το κίνητρο για να διατηρήσει τον τίτλο. Άσος, και για τους τολμηρούς, άσος από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σέπκι Σφάντου Γκεόργκε - Βολουντάρι 1 (1.85) ή 1/1 (2,85)