ΦΩΣ στο στοίχημα: Η σούπερ φορμαρισμένη ΑΕΚ θα περάσει νικηφόρα από το Παραλίμνι

Ένα ακόμα βασικό σημείο της στήλης πέρασε, καθώς η Στεάουα επικράτησε από ημίχρονο στο Μποτοσάνι και πλήρωσε σχεδόν τρεις φορές το ποντάρισμά μας. Και σήμερα θα κινηθούμε όσο πιο... μακριά μπορούμε από το Μουντιάλ.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η σούπερ φορμαρισμένη ΑΕΚ θα περάσει νικηφόρα από το Παραλίμνι

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου η Ένωση Παραλιμνίου υποδέχεται την ΑΕΚ Λάρνακας.

Η Ένωση είχε στοχεύσει το ματς με τον Ακρίτα αλλά και εκεί επιβεβαίωσε την προβληματική εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών. Ήττα από τον ουραγό που επέτεινε την εσωστρέφεια στις τάξεις της ομάδας από το Παραλίμνι. Αρνητική η εικόνα κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την αμυντική λειτουργία. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Δεν υπολογίζεται ο αριστερός μπακ Γεβρέμοβιτς. Αλλαγές ετοιμάζει στην ενδεκάδα ο κόουτς Μαρίνος Σατσιάς.

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να καλπάζει προσεγγίζοντας τις πρώτες θέσεις στην κατάταξη. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο ενεργητικό των πρασινοκίτρινων με πιο πρόσφατη αυτή επί του πρωταθλητή Απόλλωνα Λεμεσού σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό ματς. Η άμυνα αποτελεί το σταθερό σημείο αναφοράς, μόνο ένα γκολ παθητικό σε αυτά τα τέσσερα ματς. Ο Ισπανός κόουτς Λουίς Όλτρα δεν υπολογίζει στον στόπερ Τόμοβιτς και στον μεσοεπιθετικό Άλτμαν που είναι τιμωρημένοι και στον μεσοεπιθετικό Ναούμ που είναι ανέτοιμος. Σε σούπερ φόρμα η ΑΕΚ, επιλέγουμε το διπλό ακόμα και από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ένωση Παραλιμνίου-ΑΕΚ Λάρνακας 2 (1.75) ή 2/2 (2,65)