ΦΩΣ στο στοίχημα: Η… βολική ισοπαλία !

Για την καταληκτική αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας, η Ζαλγκίρις Βίλνιους υποδέχεται την Ζαλγκίρις Κάουνας. Πληρώνει... χρυσάφι η «βολική» ισοπαλία

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η… βολική ισοπαλία !

Απίθανη η σεζόν που ολοκληρώνει η Βίλνιους. Πήρε το πρωτάθλημα με διαφορά άνω των 20 πόντων, κατέκτησε και το κύπελλο και παίζει μακράν την καλύτερη μπάλα. Η ομάδα από το Βίλνιους απολαμβάνει του σεβασμού, αφού εκτός των άλλων δεν έκανε και χάρες από τη στιγμή που διασφάλισε τον τίτλο. Δέκα νίκες στα 12 πιο πρόσφατα ματς επιβεβαιώνουν την ποιότητα αλλά και επιθυμία των «πράσινων» για καλές εμφανίσεις μέχρι τέλους. Δίνονται επιλεκτικά ευκαιρίες σε νέους παίκτες στην ενδεκάδα.

Η Κάουνας πήρε το στοχευμένο ματς με την Ντζιουγκάς (2-0), έβαλε στοπ στο μίνι αρνητικό σερί δύο αγώνων όπου είχε κέρδος έναν πόντο και παραμένει στην ζώνη που οδηγεί στην Ευρώπη. Το πρόβλημα για την Ζαλγκίρις είναι πως υστερεί σε οποιαδήποτε ισοβαθμία είναι δυνατόν να διαμορφωθεί με τις άλλες διεκδικήτριες της τετράδας. Της αρκεί η ισοπαλία για να βάλει μαθηματικά την… σφραγίδα στο διαβατήριο, δίχως να την απασχολούν οι υπόλοιποι. No Goal τα έξι πιο πρόσφατα ματς. Σκεφτόμαστε… πονηρά και ποντάρουμε στην ακριβοπληρωμένη ισοπαλία !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.00: Ζαλγκίρις Βίλνιους-Ζαλγκίρις Κάουνας Χ (3,25)