ΦΩΣ στο στοίχημα: Πήρε φόρα η Ντε Γκράαφσαπ και θα περάσει και από το Χέλμοντ

Παραμονές Μουντιάλ, αλλά όπως τονίζουμε κατ’ επανάληψη στοιχηματική δράση υπάρχει κάθε μέρα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Σήμερα μάλιστα δεν θα αλλάξουμε καν συνήθειες, ποντάροντας σε γνώριμα για τη στήλη πρωταθλήματα. Βασικό σημείο το διπλό της Ντε Γκράαφσαπ στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Πήρε φόρα η Ντε Γκράαφσαπ και θα περάσει και από το Χέλμοντ

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας η Χέλμοντ υποδέχεται την Ντε Γκράαφσαπ. Η Χέλμοντ χρειάστηκε την τύχη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη κέρδισε μέτρα, σκόραρε σε μια από τις λίγες ευκαιρίες της και επέστρεψε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Ρόντα. Βελτιωμένη με τον υπηρεσιακό Τιμ Μπέικενς, καθώς μετρά δύο νίκες στα τρία τελευταία ματς, αν και δεν έχει ιδιαίτερους στόχους στη φετινή περίοδο πέρα από το να πραγματοποιήσει ανταγωνιστική πορεία.

Η Ντε Γκράαφσαπ έδειξε αντοχές και παρότι βρέθηκε δις να κυνηγά το σκορ κατάφερε με ανατροπή και γκολ στις καθυστερήσεις των… καθυστερήσεων, να κάμψει την αντίσταση της Αϊντχόφεν Β’. Βελτιωμένη (τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε ματς) συγκριτικά με το προβληματικό ξεκίνημα της σεζόν, αν και στο Ντούτινχεμ τρέφουν ακόμα υψηλότερους στόχους και κυρίως να προλάβουν το τρένο των πλέι οφ για την άνοδο. Καλύτερη ομάδα η Ντε Γκράαφσαπ, έχουν στενέψει τα περιθώρια για νέες γκέλες, διπλασιάζει το ποντάρισμά μας το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Χέλμοντ-Ντε Γκράαφσαπ 2 (2,10)