ΦΩΣ στο στοίχημα: Σε τρομερή κατάσταση η Μπόντο θα κερδίσει την Ζυρίχη

Κατά παρέκκλιση του κανόνα της στήλης, θα ασχοληθούμε σήμερα με ευρωπαϊκή διοργάνωση και εν προκειμένω το Γιουρόπα Λιγκ. Ο λόγος είναι πως βρισκόμαστε στην πέμπτη αγωνιστική, το κίνητρο παίζει μεγάλο ρόλο και έτσι προκύπτουν τα δυνατά σημεία της Μπόντο Γκλιμτ και του Ερυθρού Αστέρα.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Σε τρομερή κατάσταση η Μπόντο θα κερδίσει την Ζυρίχη

Για την πέμπτη αγωνιστική στο Γιουρόπα Λιγκ η Ζυρίχη υποδέχεται την Μπόντο Γκλιμτ. Απίστευτη είναι η αγωνιστική εικόνα της Ζυρίχης στη φετινή περίοδο. Στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ μετρά μόνο ήττες σε τέσσερα ματς ενώ στο πρωτάθλημα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει έπειτα από 13 αγωνιστικές! Τρίτος προπονητής στη σεζόν για την πρωταθλήτρια Ελβετίας ο Δανός Μπο Χένρικσεν που όμως δεν απέτρεψε τον εντός έδρας διασυρμό (1-4) από τη συμπολίτισσα Γκρασχόπερς. Για να ελπίζει στην τρίτη θέση πρέπει πάση θυσία να κερδίσει την Μπόντο Γκλιμτ, αλλά το ηθικό είναι στο ναδίρ.

Η Μπόντο με ισοπαλία στη Ζυρίχη διασφαλίζει την τρίτη θέση στον όμιλο, όμως η αποστολή στην Ελβετία κόντρα σε αντίπαλο που παραπαίει αντιμετωπίζεται ως ευκαιρία για διπλό που θα διατηρήσει τους Νορβηγούς γερά στο κόλπο ακόμα για την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Σε εκρηκτική κατάσταση εσχάτως η απερχόμενη πρωταθλήτρια Νορβηγίας (ο τίτλος πήγε στη Μόλντε), όπου μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες με ενεργητικό 19 γκολ! Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες τον τελευταίο μήνα, η Μπόντο μπορεί το διπλό, διπλασιάζοντας και το ποντάρισμά μας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ζυρίχη-Μπόντο Γκλιμτ 2 (2,00)