ΦΩΣ στο στοίχημα: Τη νίκη και την άνοδο θα πανηγυρίσουν στη Στοκχόλμη οι παίκτες της Μπρομαποϊκάρνα

Στα τελειώματα βρίσκεται το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας και η συγκυρία φέρνει την Μπρομαποϊκάρνα και τη Χάλμσταντ σε θέση να σφραγίσουν σήμερα τα εισιτήρια για την Άλσβενσκαν.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Τη νίκη και την άνοδο θα πανηγυρίσουν στη Στοκχόλμη οι παίκτες της Μπρομαποϊκάρνα

Ο άσος της πρώτης αποτελεί το βασικό σημείο της στήλης και από κοντά ακολουθούν τα γκολ στο ματς της Χάλμσταντ, καθώς και η αντίπαλός της καίγεται για πόντους. Για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε τη διπλή ευκαιρία της Τορκί που μπορεί να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην «άχρωμη» Ίστλιχ. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας η Μπρομαποϊκάρνα υποδέχεται την Μπράγκε. Ένα βήμα έμεινε για να ολοκληρώσει η Μπρομαποϊκάρνα την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του σουηδικού ποδοσφαίρου. Αν κερδίσει την Μπράγκε διασφαλίζει και μαθηματικά τον στόχο. Προερχόταν από δύο μαζεμένες ήττες, αλλά ήταν εξαιρετική στο Μπόρας όπου διέλυσε εκτός έδρας με 3-0 την Νόρμπι. Η ομάδα από τη Στοκχόλμη δημιουργεί και σκοράρει με άνεση, ιδιαίτερα στο γήπεδό της αρέσκεται να ανεβάζει τον ρυθμό. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι για λογαριασμό των «ροσονέρι».

Η Μπράγκε ξέμεινε από δυνάμεις στο πιο καθοριστικό σημείο της περιόδου. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς μάζεψε μόνο δύο βαθμούς και δυσκόλεψε πολύ η προσπάθεια διεκδίκησης της ανόδου. Μέτρια εμφάνιση και κόντρα στην ιδίων στόχων Σκόβντε, απείλησε ελάχιστα δίκαιη η ισοπαλία δίχως τέρματα. Θεωρητικά ελπίζει ακόμα για την τρίτη θέση, αλλά δεν δείχνει να έχει φυσικές και ψυχολογικές δυνάμεις για να το κάνει πράξη. Η Μπρομαποϊκάρνα θα κερδίσει και θα ανέβει κατηγορία. Αξίζει ο άσος και από το ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπρομαποϊκάρνα-Μπράγκε 1 (1.70) ή 1/1 (2,45)