ΦΩΣ στο στοίχημα: Ανώτερη ομάδα η Φέγενορντ θα ξεσπάσει κόντρα στη Μίντιλαντ

Πλήθος αγώνων θα διεξαχθούν σήμερα στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής στο Γιουρόπα Λιγκ και στο Κόνφερενς Λιγκ. Καθοριστικής σημασίας ματς, από τα οποία αντλούμε βασικό σημείο την άνετη νίκη της Φέγενορντ, δευτερευόντως τα γκολ στη Λευκωσία και βάζουμε για κερασάκι στην τούρτα το διπλό της Σίβασπορ στην Πρίστινα. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

ΦΩΣ στο στοίχημα: Ανώτερη ομάδα η Φέγενορντ θα ξεσπάσει κόντρα στη Μίντιλαντ

Για την τέταρτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, η Φέγενορντ υποδέχεται τη Μίντιλαντ. Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Φέγενορντ, που σπατάλησε προβάδισμα δύο τερμάτων και εν τέλει περιορίστηκε στην ισοπαλία στη Δανία (2-2). Έχασε την ευκαιρία για ένα τρίποντο που θα άλλαζε τις ισορροπίες στον όμιλο, ποντάρει στην έδρα πλέον, όπου είχε μόνο νίκες πέρσι στο Κόνφερενς Λιγκ, για την πρωτιά του ομίλου. Στο πρωτάθλημα Ολλανδίας επικράτησε της Τβέντε, επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο αγωνιστικές και διατηρήθηκε σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Η Μίντιλαντ αξιοποίησε τη χαλάρωση της Φέγενορντ έπειτα από το 0-2 και με αντεπίθεση πήρε στο φινάλε τον πόντο της ισοπαλίας. Με τέσσερις βαθμούς από τρεις αγωνιστικές κρατά ανοικτή την πόρτα της διάκρισης σε έναν όμιλο με «λεπτές» ισορροπίες. Την περασμένη Κυριακή επικράτησε δύσκολα αλλά δίκαια της Άαρχους (1-0) εκτός έδρας και για πρώτη φορά φέτος τρέχει ένα αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα. Υποψιασμένη πλέον η Φέγενορντ και σαφώς ποιοτικότερη από τη Μίντιλαντ, θα πάρει την νίκη. Αξίζει και το ποντάρισμα του άσου από το ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Φέγενορντ-Μίντιλαντ 1 (1,60) ή 1/1 (2,45)