ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Μπόκα κυνηγά τον τίτλο και θα περάσει από την έδρα της Σαρμιέντο

Εύκολο το να λέει κάποιος πως θα ποντάρει μια περιουσία στη Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Κοπεγχάγη, δύσκολο να το κάνει και αιτία για να… κόψει το στοίχημα η εν λόγω ισοπαλία στη Δανία.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Μπόκα κυνηγά τον τίτλο και θα περάσει από την έδρα της Σαρμιέντο

Αυτός είναι ο λόγος που η στήλη αποφεύγει τα δημοφιλή ματς του 1,15. Τυχόν ήττα εκεί σε «τσακίζει» και οικονομικά και ψυχολογικά. Αντίθετα, παιχνίδια σε απόδοση διπλασιασμού και πάνω όπως είναι το διπλό της Μπόκα Τζούνιορς αξίζουν το ποντάρισμα, όπως και το διπλό της Σερέζο Οσάκα αλλά και η ισοπαλία στη Σόφια. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της Αργεντινής η Σαρμιέντο υποδέχεται την Μπόκα Τζούνιορς. Η Σαρμιέντο δέχθηκε γκολ στο 93’ από την Μπαράκας, αλλά ισοφάρισε στο 95’ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης (1-1). Θετικός ο βαθμός για την ομάδα του Νταμόντε που διατηρεί ελπίδες για να πάρει ένα εισιτήριο του Σουνταμερικάνα βάσει του συγκεντρωτικού βαθμολογικού πίνακα. Πάντως ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία, ενώ προηγήθηκαν δύο νίκες. Από δύο γκολ και πάνω μπήκαν στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Μπόκα δεν έκανε και το καλύτερο ματς απέναντι στην Αλντοσίβι, αλλά είχε τον έλεγχο του αγώνα για να πάρει εντέλει δίκαια τη νίκη (2-1). Τα δίνει όλα για τον τίτλο, έχοντας ματς λιγότερο, αφού η αναμέτρηση με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα που διεκόπη για επεισόδια και θα διεξαχθεί στις 19 του μήνα. Έχει προκριθεί και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Είναι αήττητη με πέντε νίκες στα έξι τελευταία εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα δεχόμενη μόλις ένα γκολ. Με τη φόρα που έχει πάρει η Μπόκα θα περάσει νικηφόρα και από την έδρα της Σαρμιέντο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σαρμιέντο-Μπόκα Τζούνιορς 2 (2,00)