Το κίνητρο της Νις

Φουλ αγωνιστική δράση σήμερα με όλους τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ σε εξέλιξη στα πλαίσια της κομβικής τρίτης αγωνιστικής. Στοιχηματικά προκύπτουν λίγες και καλές ευκαιρίες, ξεκινώντας από το διπλό της Νις που καίγεται για νίκη κόντρα στην υποδεέστερη Σλοβάτσκο

Το κίνητρο της Νις

Για την τρίτη αγωνιστική του Κόνφερενς Λιγκ η Σλοβάτσκο υποδέχεται τη Νις. Η Σλοβάτσκο σκόραρε πέντε φορές σε δύο ματς του ομίλου, αλλά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει. Έχασε και εύκολα από την Κολωνία (4-2) από την Κολωνία πληρώνοντας για μια ακόμα φορά τις αμυντικές αδυναμίες. Επτά φορές έχει παραβιαστεί η εστία των Τσέχων που μετρούν δύο γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Στο πρωτάθλημα έκανε μέτρια εκκίνηση και περιορίζεται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Κέρδισε εκτός έδρας τη Ζλιν (2-0).

Η Νις δεν εντυπωσίασε στο Βελιγράδι αλλά πήρε αποτέλεσμα από τον Ερυθρό Αστέρα (1-1). Σε δύο παιχνίδια έχει ισάριθμες ισοπαλίες και η νίκη στην Τσεχία είναι απαραίτητη στην κούρσα για την πρόκριση που αποτελεί στόχο των Γάλλων. Υπάρχει πρόβλημα εκτός έδρας για την ομάδα του Φαβρ. Σε δώδεκα ευρωπαϊκές αποστολές έχει μόνο μια νίκη. Στο πρωτάθλημα είχε δύσκολο ματς εκτός έδρας με την Παρί, όπου ήταν ανταγωνιστική και έχασε δύσκολα με 2-1. Υπάρχει φημολογία για αντικατάσταση του Ελβετού κόουτς με τον ίδιο να δηλώνει ότι συναντήθηκε με τη διοίκηση και δεν τίθεται θέμα. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται διπλό στο Σλοβάτσκο για να πορευθούν με ηρεμία οι Νικαιώτες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σλοβάτσκο-Νις 2 (2,00)