ΦΩΣ στο στοίχημα: Οι Ορλάντο Πάιρετς πάνε φέτος για τίτλο και θα περάσουν από την έδρα της Σεκουνούν

Επιστροφή στη δράση για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στοιχηματικά το ενδιαφέρον μας στρέφεται μακριά από τους προβολείς των μεγάλων σαλονιών. Το δυνατό μας σημείο είναι το διπλό των αναγεννημένων Ορλάντο Πάιρετς στη Νότια Αφρική.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Οι Ορλάντο Πάιρετς πάνε φέτος για τίτλο και θα περάσουν από την έδρα της Σεκουνούν

Για το πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής η Σεκουνούνε υποδέχεται τους Ορλάντο Πάιρετς. Η Σεκουνούνε εξακολουθεί να ταλανίζεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στη Λίγκα της Νότιας Αφρικής, καταπέφτοντας πλέον στην ζώνη πλέι άουτ για την παραμονή. Έξι ματς δίχως νίκη συμπλήρωσαν οι «κυανόλευκοι», που έκαναν υποτονική εμφάνιση και στο στοχευμένο παιχνίδι με την Στέλενμπος όπου αρκέστηκαν στην ισοπαλία (1-1). Κρατά χαμηλό τον ρυθμό των αγώνων της, καθώς δεν έχει το εύκολο γκολ. Τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ.

Οι Ορλάντο Πάιρετς ξεκίνησαν και φέτος με όνειρα για την επάνοδο στον θρόνο του ποδοσφαίρου της Νότιας Αφρικής, έπειτα από πολλά χρόνια και για την ώρα δείχνουν ικανοί να αποτελέσουν το αντίπαλο δέος της Μαμελόντι. Δεν εντυπωσιάζει με την απόδοσή της η ομάδα από το Γιοχάνεσμπουργκ, αλλά είναι αξιόπιστη στην άμυνα, έχοντας δεχθεί μόνο ένα γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Και τα οκτώ παιχνίδια στη σεζόν εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Πλήρης η αποστολή για τον Ισπανό κόουτς Χοσέ Ριβέιρο. Δεν είναι εύκολα τα διπλά στην Νότια Αφρική, αλλά οι «πειρατές» μπορούν να τα καταφέρουν.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σεκουνούνε-Ορλάντο Πάιρετς 2 (2,30)