ΦΩΣ στο στοίχημα: Νίκη και άνοδος για την Ουκρανία

Καταληκτική μέρα για το Nations League, αλλά και πολύ σημαντικά παιχνίδια στα πλέι οφ Κ21 στην Ευρώπη. Ματς με κίνητρο, που μας δίνουν την ευκαιρία να ποντάρουμε έχοντας και πρόσφατη εικόνα από τις προ ημερών αναμετρήσεις των ομάδων.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Νίκη και άνοδος για την Ουκρανία

Η στήλη επιλέγει τα γκολ σε δύο παιχνίδια των Ελπίδων (Κ21 Ουκρανία-Κ21 Σλοβακία, Κ21 Δανία-Κ21 Κροατία), όπου αναμένουμε και πάλι φεστιβάλ τερμάτων. Στους «μεγάλους» στηρίζουμε τη νίκη-άνοδο της Ουκρανίας επί της Σκωτίας. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για την τελευταία αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία του Nations League η Ουκρανία υποδέχεται τη Σκωτία. Το ματς θα γίνει στην Κρακοβία της Πολωνίας λόγω της εμπόλεμης κατάστασης. Η Ουκρανία κόντρα στην Αρμενία ευτύχησε να προηγηθεί με την πρώτη ευκαιρία της, έπαιξε άμυνα μέχρι το 2-0 και στη συνέχεια έκανε πάρτι για το τελικό 5-0. Παραμένει στη δεύτερη θέση και κερδίζει την άνοδο με νίκη επί της Σκωτίας. Σε κάθε άλλο αποτέλεσμα θα τερματίσει δεύτερη.

Η Σκωτία είχε πρόβλημα με τα «στημένα» της Ιρλανδίας, της κόστισε το 0-1 ένα τέτοιο στο πρώτο εικοσάλεπτο. Έκτοτε πίεσε, ισοφάρισε σε κομβικό σημείο και έφτασε στην ανατροπή με πέναλτι μέσω VAR. Τρίτη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Στιβ Κλαρκ. Με νίκη ή ισοπαλία εξασφαλίζει την άνοδο στην Α' κατηγορία. Τιμωρημένος ο πολύτιμος μέσος Μακ Τόμινεϊ, χτύπησε, αλλά ενδέχεται να παίξει ο βασικός μπακ Τίρνι, εκτός οι αμυντικοί Ρόμπερτσον, Μακ Κένα και Χάνλι. «Τελικός» ανόδου σε ουδέτερο έδαφος. Ένα κλικ πιο ποιοτική η Ουκρανία, μπορεί τη νίκη σε καλή απόδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ουκρανία-Σκωτία 1 (2.25)