Από το ταμείο στο Μπέρνλι και αλλού

Επιβεβαιώθηκαν όλες οι χθεσινές κινήσεις μας στα γκολ. Το Europa League στο μυαλό μας πλέον

Από το ταμείο στο Μπέρνλι και αλλού

Με ικανοποίηση υποδεχθήκαμε τα αποτελέσματα των χθεσινών αναμετρήσεων του Champions League σε στοιχηματικό επίπεδο. Ειδικά όσες κινήσεις μας αφορούσαν σε υπολογισμό τερμάτων, αποδείχθηκαν επιτυχημένες.

Πέρασε πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα το GOAL στο ΠΑΟΚ – Μπενφίκα. Είδαμε περισσότερα τέρματα στο δεύτερο μέρος του αγώνα της Σάλτσμπουργκ με τον Ερυθρό Αστέρα, είδαμε και την Αϊντχόφεν να σκοράρει και στα δύο 45λεπτα του παιχνιδιού της με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Τα παραπάνω έβγαζαν απόδοση γύρω στο 6,00 και επιβεβαιώθηκαν με άνεση. Αν έμενε το 0-0 στο ημίχρονο του Σάλτσμπουργκ – Ερυθρός Αστέρας και δεν προηγούνταν οι Αυστριακοί ακριβώς στο 45’, το ταμείο μας θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό.

Συνεχίζουμε με τα σημερινά. Έχουμε επαναληπτικούς στα play off του Europa League. Και πριν σημειώσουμε οτιδήποτε, ας σημειώσουμε το πρόγραμμα και τα σκορ των πρώτων αγώνων.

Αστάνα – ΑΠΟΕΛ (0-1)
Ούφα – Ρέιντζερς (0-1)
ΑΕΚ Λάρνακας – Τρέντσιν (1-1)
Κοπεγχάγη – Αταλάντα (0-0)
Λειψία – Ζόρια (0-0)
Απόλλων Λεμεσού – Βασιλεία (2-3)
Κλουζ – Ντουντελάνζ (0-2)
Καραμπάχ – Σέριφ Τίρασπορ (0-1)
Λουντογκόρετς – Τορπέντο Κουταϊσι (1-0)
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Σάρπσμποργκ (1-3)
Μόλντε – Ζενίτ (1-3)
Μίντιλαντ – Μάλμε (2-2)
Μπεσίκτας – Παρτιζάν (1-1)
Σκεντίγια – Ρόζενμποργκ (1-3)
Σπάρτακ Τρνάβα – Ολίμπια Λιουμπλιάνας (2-0)
Στεάουα Βουκουρεστίου – Ραπίντ Βιέννης (1-3)
Μπρόντμπι – Γκενκ (2-5)
Μπέρνλι – Ολυμπιακός (1-3)
Μπορντό – Γάνδη (0-0)
Σέλτικ – Σούντουβα (1-1)
Σεβίλλη – Σίγκμα Ολομουτς (1-0).

Ας δούμε τώρα την προσπάθεια του Ολυμπιακού στο Μπέρνλι. Φαβορί οι Άγγλοι, αουτσάιντερ οι «ερυθρόλευκοι». Όμως, οι εκπρόσωποι της Premier League είναι πρωτάρηδες στο θεσμό. Αν ο Ολυμπιακός διαχειριστεί σωστά το παιχνίδι, προσέξει την άμυνά του και εκμεταλλευτεί το ρίσκο που αναγκαστικά καλούνται να πάρουν οι αντίπαλοί του, θα μπορέσει να τους πολλαπλασιάσει το άγχος και την πίεση. Και το Χ2 ανεβαίνει σε μεγάλες αποδόσεις.

Με βάση τα σκορ των πρώτων αγώνων, ενδέχεται να προκύψει Over στον αγώνα του Απόλλωνα Λεμεσού με τη Βασιλεία, σε αυτόν της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Σάρπσμποργκ και στο ΜπρόντμπιΓκενκ. Επιπλέον, με τους ρυθμούς που βρίσκουν δίχτυα Μίντιλαντ και η Μάλμε είναι πιθανό να σκοράρουν αμφότερες στη μεταξύ τους συνάντηση.