ΦΩΣ στο Στοίχημα: Δεν θα «ανοίξει» πολύ το ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Το ντέρμπι στο Λονδίνο θα αποτελέσει «άγκυρα» του δελτίου μας.

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Δεν θα «ανοίξει» πολύ το ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Είναι δεδομένο πως η αναμέτρηση που κλέβει την παράσταση στη δεύτερη αγωνιστική της Premier League είναι η «μάχη» του Λονδίνου ανάμεσα στην Τσέλσι του Τόμας Τούχελ και την Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε.

Η Τσέλσι πήρε τη νίκη με 1-0 στην πρώτη αγωνιστική απέναντι στην Έβερτον, ενώ η Τότεναμ ισοπέδωσε 4-1 τη Σαουθάμπτον και δοκιμάζονται στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Ο Γερμανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Μάρκος Αλόνσο, ο οποίος ολοκληρώνει τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, και Ματέο Κόβασιτς με τραυματισμό στο γόνατο. Ο Ιταλός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σκιπ και τον Λενγκλέ, όμως αντίθετα υπολογίζει κανονικά στον Ριτσάρλισον που εξέτισε την τιμωρία του.

Οι άμυνες τα πάνε καλά στα μεταξύ τους παιχνίδια με το under 2,5 να επιβεβαιώνεται σε 6 από τις τελευταίες 8 μεταξύ τους αναμετρήσεις. Μάλιστα η Τσέλσι δεν έχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια απέναντι στην Τότεναμ. Οι «μπλε» δεν έχουν ακόμη ευχέρεια στο σκοράρισμα, ενώ η άμυνά τους παρουσιάζει καλό πρόσωπο, όπως και των «σπερς». Έτσι, θα ποντάρουμε στις άμυνες για να ενισχύσουμε το δελτίο μας

ΠΡΟΤΑΣΗ

Τσέλσι – Τότεναμ Under 2,5 (1.80)