ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Γκέτεμποργκ θα κερδίσει ξανά τη Νόρκεπινγκ μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας η Γκέτεμποργκ υποδέχεται τη Νόρκεπινγκ. Έπειτα από δύο ματς δίχως νίκη, η Γκέτεμποργκ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Γκέτεμποργκ θα κερδίσει ξανά τη Νόρκεπινγκ μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας

Έχει μείνει πίσω σε σχέση με τις πρώτε θέσεις, αλλά με τέσσερις νίκες σε έξι ματς δείχνει πως μπορεί να είναι πολύ πιο ανταγωνιστική σε σχέση με τα πρόσφατα πέτρινα χρόνια. Εξαρτάται εν πολλοίς από τις επιδόσεις του αρχισκόρερ Μάρκους Μπεργκ. Τα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ.

Η Νόρκεπινγκ εξακολουθεί να οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Δίχως νίκη στα επτά πιο πρόσφατα ματς, με τρεις κερδισμένους πόντους όλους και όλους, έτσι όπως πάει θα κινδυνεύει με υποβιβασμό. Δυσκολεύεται πολύ στο σκοράρισμα. Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Στα τρία εξ αυτών δεν έβαλε ούτε ένα γκολ. Όλοι οι βασικοί παίκτες των «κυανόλευκων» είναι διαθέσιμοι, γίνονται συχνά αλλαγές στην ενδεκάδα το τελευταίο διάστημα. Πολύ πιθανό η Γκέτεμποργκ να κερδίσει τον ίδιο αντίπαλο σε διάστημα μιας εβδομάδας και σε εξαιρετική απόδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γκέτεμποργκ-Νόρκεπινγκ 1 (2,55)