ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Ντιναμό Τιφλίδας θα ρεφάρει με διπλό στην Εσθονία

Η ιστορική Φερεντσβάρος επιβεβαίωσε τη στήλη και με μεγάλη άνεση πλήρωσε το βασικό μας σημείο, ενώ νωρίς το μεσημέρι έγινε και το αναμενόμενο πάρτι με γκολ στο Κόμπε της Ιαπωνίας. 

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Ντιναμό Τιφλίδας θα ρεφάρει με διπλό στην Εσθονία

Με γεμάτες τσέπες και την ψυχολογία στα ύψη θα ριχθούμε σήμερα στη μάχη του Κόνφερενς Λιγκ. Δυνατό σημείο το διπλό της Ντιναμό Τιφλίδας, σε δεύτερο χρόνο η επικράτηση της Λιέπαγια, ενώ για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε τα γκολ στα Σκόπια. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου.

Σε επαναληπτικό αγώνα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, η Παϊντέ Λιμανεσκόγκ υποδέχεται την Ντιναμό Τιφλίδας. Η εσθονική ομάδα απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης μετά την επικράτησή της με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι. Έπιασε στον ύπνο τους Γεωργιανούς, αξιοποίησε το γεγονός πως το ματς έγινε σε ουδέτερο γήπεδο και ήταν αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια. Συμμετέχει για τρίτη διαδοχική σεζόν στην Ευρώπη, στις δύο προηγούμενες δεν μπόρεσε να περάσει στον επόμενο γύρο, γνωρίζοντας μόνο ήττες σε τρία παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

Δυσκόλεψε η κατάσταση για την Ντιναμό μετά την ήττα της στο πρώτο παιχνίδι. Έχει συνεχή παρουσία στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Στο πρωτάθλημα Γεωργίας βρίσκεται στη δεύτερη θέση, εννέα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ντιναμό Μπατούμι, από την οποία ηττήθηκε 1-4 εκτός έδρας στο τελευταίο της ματς. Έχει την εμπειρία και την ποιότητα για να αντιδράσει σε αυτό το επίπεδο και με αυτόν τον αντίπαλο. Αξίζει το διπλό, ακόμα και από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Παϊντέ Λιμανασκόγκ - Ντιναμό Τιφλίδας 2 (1,70) ή 2/2 (2,55)