ΦΩΣ στο στοίχημα: Αυτήν τη φορά η Ζαλγκίρις θα κερδίσει την Μπαλκανί

Οι επαναληπτικοί αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ δεσπόζουν στους σημερινούς αγώνες του κουπονιού. Σημαντικά παιχνίδια για πρωταθλήτριες χωρών που θέλουν πάση θυσία να συνεχίσουν στη διοργάνωση.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Αυτήν τη φορά η Ζαλγκίρις θα κερδίσει την Μπαλκανί

Τέτοια είναι η Ζαλγκίρις, που πήρε το μάθημά της στο πρώτο ματς και θα εξιλεωθεί για την καλή εμφάνιση κόντρα στην άσημη Μπαλκανί. Μας αρέσουν επίσης τα γκολ στο Ρέικιαβικ, ενώ για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε τον χρυσοπληρωμένο άσο της Λίνκολν. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου.

Σε αγώνα ρεβάνς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ η Ζαλγκίρις Βίλνιους υποδέχεται την Μπαλκανί. Η Ζαλγκίρις θεωρητικά είχε εύκολη αποστολή στην Πρίστινα, αλλά στο τέλος έμεινε και ικανοποιημένη από την ισοπαλία που πήρε κόντρα σε έναν ανώτερο αντίπαλο (1-1). Άπαντες στις τάξεις της δηλώνουν πως πήραν το μάθημα και θα φροντίσουν τώρα να επιβεβαιώσουν στην πράξη την ανωτερότητά τους στα χαρτιά.

Σε πολύ καλή φόρμα στο πρωτάθλημα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οδηγεί εκ νέου με άνεση την κούρσα, Τέσσερις συνεχόμενες νίκες ο απολογισμός, με όπλο την αξιόπιστη επιθετική λειτουργία και την άνεση στο σκοράρισμα.

Την υποτιμούσαν όλοι την Μπαλκάνι πριν από το πρώτο ματς, ακόμα και ο αντίπαλος. Στο γήπεδο όμως έδειξε πως έχει δυναμική και ποιότητα. Άξιζε την νίκη και την έχασε λόγω απειρίας. Παραμένει το αουτσάιντερ και οι ίδιοι διατηρούν χαμηλούς τόνους. Αυτήν τη φορά ωστόσο η Ζαλγκίρις θα είναι υποψιασμένη και θα φροντίσει να επιβεβαιώσει την ποιοτική ανωτερότητά της. Άσος, ακόμα και από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ζαλγκίρις Βίλνιους - Μπαλκανί 1 (1,85) ή 1/1 (2,95)