Κερδίζει η Ισημερινή Γουινέα!

Σε ματς για τον δέκατο προκριματικό όμιλο που θα γίνει στην πρωτεύουσα Μαλαμπό, η Ισημερινή Γουινέα υποδέχεται την Λιβύη. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Κερδίζει η Ισημερινή Γουινέα!

Η Ισημερινή Γουινέα ανεβαίνει διαρκώς επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Στην προηγούμενη διοργάνωση στο Κόπα Άφρικα, έφθασε μέχρι την προημιτελική φάση όπου αποκλείστηκε από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Σενεγάλη. Στα προκριματικά του Μουντιάλ αποκλείστηκε στο… τσακ στην φάση των ομίλων από την Τυνησία, από την οποία όμως συνετρίβη προ ημερών με 4-1 στην πρεμιέρα αυτής της διοργάνωσης. Παραμένει στον πάγκο ο πετυχημένος κόουτς Χουάν Μίτσα. Έχει στη διάθεσή του 12 παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες της Ισπανίας. Συνολικά 18 «λεγεωνάριοι» και ανάμεσά τους κλήθηκε ξανά ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού Βόλου, Όσκαρ Σιαφά.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Λιβύη στην πρεμιέρα των ομίλων κόντρα στην Μποτσουάνα (1-0). Στη Βεγγάζη, μπροστά στο κοινό της ήταν πειστική, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά είχε άγχος στην τελική προσπάθεια. Η δουλειά, πάντως, έγινε και με καλή ψυχολογία, οι «ιππότες» πάνε για θετικό αποτέλεσμα στην Ισημερινή Γουινέα. Ο Γάλλος κόουτς Κορεντίν Μαρτέν, πρώην της Μαυριτανίας αντικατέστησε τον έμπειρο Χαβιέ Κλεμέντε που απέτυχε την προηγούμενη διετία. Στην πρώτη του μεγάλη διοργάνωση υπολογίζει σε εννιά παίκτες που αγωνίζονται εκτός συνόρων, αλλά συνολικά λείπει η ποιότητα στο ρόστερ. Ψάχνει αντίδραση η Ισημερινή Γουινέα και θα την βρει στο ματς με την Λιβύη !

ΠΡΟΤΑΣΗ

22.00: Ισημερινή Γουινέα-Λιβύη 1 (2,10)