ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Καχαμάρκα χρειάζεται τη νίκη και μπορεί να την πάρει κόντρα στην Ντεπορτίβο Μπιν

Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή, καθώς προσωρινά παγώνει η αγωνιστική δράση ενόψει των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Μια χαρά για τη στήλη που έψαξε στις αγαπημένες υπόγειες διαδρομές για να βρει κρυμμένα σημεία που μπορούν να επιβεβαιωθούν και σε καλή απόδοση.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Καχαμάρκα χρειάζεται τη νίκη και μπορεί να την πάρει κόντρα στην Ντεπορτίβο Μπιν

Βασικό σημείο για σήμερα η νίκη της Καχαμάρκα στο υψόμετρο των Άνδεων στο Περού. Δυνατά παίζουμε ακόμα τη νίκη της Ολιμπίκ Μπαμάκο στο Μάλι κόντρα σε αντίπαλο που βρίσκεται ουσιαστικά σε διακοπές, ενώ για κερασάκι στην τούρτα θα βάλουμε τα γκολ από την Μπογκοτά της Κολομβίας. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα του Περού η Καχαμάρκα υποδέχεται την Ντεπορτίβο Μπινασιονάλ. Η Καχαμάρκα είναι μια ομάδα που εδρεύει στις Άνδεις, αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο της χώρας και στόχευε φέτος στο βήμα παραπάνω, ανεβάζοντας το μπάτζετ. Για την ώρα δεν τα καταφέρνει, από τη στιγμή που βρίσκεται στη 15η θέση της κατάταξης. Οι «βιολέ» πληρώνουν τις αδυναμίες στους εκτός έδρας αγώνες όπου μετρούν πέντε συνεχόμενες ήττες. Αντίθετα, είναι αποτελεσματικοί στην έδρα τους, με δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια. Βάζει αλλά και δέχεται τέρματα με μεγάλη άνεση. Σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Από την άλλη πλευρά η Ντεπορτίβο Μπινασιονάλ κινείται σε υψηλότερα επίπεδα, αφού από τη μια αξιοποιεί την έδρα και από την άλλη στηρίζεται στην καλή αμυντική λειτουργία. Στις δύο πιο πρόσφατες αποστολές, ωστόσο, ηττήθηκε δίχως καν να βάλει γκολ, εκεί έγκειται το πρόβλημα για να κάνει το βήμα παραπάνω, αν και η αρχική στόχευση έκανε λόγο απλά για ανταγωνιστική πορεία. Ποντάρουμε στη δύναμη της έδρας και στη βαθμολογική ανάγκη της Καχαμάρκα και επιλέγουμε τον άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Καχαμάρκα-Μπινασιονάλ 1 (2,25)