Χάντερσφιλντ - Νότιγχαμ: Τι δίνουν οι «μπουκ» για τον μεγάλο τελικό ανόδου στην Premier League

Η Νότιγχαμ θεωρείται ισχυρό φαβορί για την νίκη επί της Χάντερσφιλντ και την άνοδο στην Premier League, σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών

Χάντερσφιλντ - Νότιγχαμ: Τι δίνουν οι «μπουκ» για τον μεγάλο τελικό ανόδου στην Premier League

Ο μεγάλος τελικός της ανόδου για την Premier League θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου ανάμεσα στην Χάντερσφιλντ και την Νότιγχαμ Φόρεστ. Σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών η Φόρεστ είναι το ισχυρό φαβορί για την νίκη και την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια έπειτα από 22 ολόκληρα χρόνια.

Ο άσος της Χάντερσφιλντ αποδίδει κατά μέσο όρο λίγο πάνω από το 4,00 ! Η ισοπαλία πληρώνει γύρω στο 3,40 και η νίκη της Νότιγχαμ με διαρκώς πτωτικές τάσεις έχει φθάσει πια λίγο πάνω από το 2,10 στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες.

Το ενδεχόμενο της ανόδου της Νότιγχαμ ανεξάρτητα αν αυτό συμβεί στην κανονική διάρκεια, σε παράταση ή πέναλτι πληρώνει μόλις 1,55, ενώ το ανέβει η Χάντερσφιλντ δίνεται σε επιδόσεις στα όρια του 2,50.

Επιπλέον, οι «μπουκ» αναμένουν χαμηλό σκορ στο ματς. Το Under 2,5 γκολ δίνεται λίγο πάνω από το 1.60, ενώ το Οver 2,5 γκολ ξεπερνά στις περισσότερες εταιρίες το 2,25. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (Goal) αγγίζει σε απόδοση το 2,00, ενώ το να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες (No Goal) κινείται στα όρια του 1,80.