ΦΩΣ στο στοίχημα: Οι Ορλάντο Πάιρετς θα… κουρσέψουν το Ντέρμπαν στον δρόμο για το Τσάμπιονς Λιγκ

Πώς φαίνεται ότι τελείωσαν τα μεγάλα πρωταθλήματα… Η στήλη άρχισε ήδη τα καλοκαιρινά «πάρτι», μοιράζοντας χθες χρήμα στη Νορβηγία και στη Σουηδία. Όσο ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες τόσο θα ανοιγόμαστε σε «περιφερειακά» πρωταθλήματα, που έχουν τους δικούς τους κρυμμένους θησαυρούς.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Οι Ορλάντο Πάιρετς θα… κουρσέψουν το Ντέρμπαν στον δρόμο για το Τσάμπιονς Λιγκ

Το σημερινό βασικό σημείο είναι η νίκη των Ορλάντο Πάιρετς στη Νότια Αφρική. Επιπλέον, ποντάρουμε στα γκολ στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής η Ρόγιαλ ΑΜ υποδέχεται τους Ορλάντο Πάιρετς. Η Ρόγιαλ ΑΜ κάνει… χαρακίρι. Εκεί που ήταν άνετη στις θέσεις που οδηγούν στις διεθνείς διοργανώσεις, πλέον μετρά πέντε ματς δίχως νίκη. Και κόντρα στη Μαμελόντι που είχε ήδη στεφθεί πρωταθλήτρια πλήρωσε τις αμυντικές αδυναμίες (2-3). Με νίκη στο εξ αναβολής τελευταίο ματς της σεζόν, η ομάδα από το Ντέρμπαν διασφαλίζει συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με ισοπαλία αποκτά σημαντικό πλεονέκτημα για συμμετοχή στο Κονφεντερέισονς Καπ.

Οι Ορλάντο Πάιρετς αντέδρασαν έξοχα στο πρωτάθλημα έπειτα από την ήττα στον τελικό του Κονφεντερέισονς Καπ Αφρικής. Συνέτριψαν τη Μάριτζμπουργκ (4-1) και πλέον με δύο νίκες σε ισάριθμα εξ αναβολής ματς που απομένουν θα συμμετάσχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν νικήσει τη Ρόγιαλ ΑΜ και πάρει ισοπαλία στο φινάλε, θα συμμετάσχει στο Κονφεντερέισονς Καπ. Αν φέρει ισοπαλία με τη Ρόγιαλ, θα πρέπει να κερδίσει με τέσσερα γκολ και πάνω στο φινάλε τη Σούπερσπορτ για να βγει στο Κονφεντερέισονς Καπ. Πολλά τα σενάρια, μία η ουσία. Οι Ορλάντο Πάιρετς είναι καλύτερη ομάδα, η φανέλα της ζυγίζει… τόνους συγκριτικά με αυτήν της Ρόγιαλ. Σε ένα ματς που μοιάζει με τελικό, θα ποντάρουμε στην ομάδα από το Γιοχάνεσμπουργκ. Ως εναλλακτική επιλογή πληρώνουν καλά και τα γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ρόγιαλ ΑΜ-Ορλάντο Πάιρετς 2 (2,35) ή Γκολ-γκολ (2,10)