ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Ομόνοια θα κατακτήσει το Κύπελλο και θα «γλυκάνει» μια αποτυχημένη σεζόν

Πλούσια η αγωνιστική δράση μεσοβδόμαδα και σε πρωταθλήματα και σε Κύπελλα ανά την Ευρώπη. Τελικό Κυπέλλου έχουμε στην Κύπρο, όπου η Ομόνοια για να σώσει τη σεζόν καλείται να νικήσει τον Εθνικό Άχνας. Οι «πράσινοι» θα αποτελέσουν το βασικό μας στήριγμα και μάλιστα με νίκη από ημίχρονο. Σε δεύτερο χρόνο θα επιλέξουμε τα γκολ στο Λίλεστρομ και τη διπλή ευκαιρία της Γιέρβ από τη Νορβηγία. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!  

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Ομόνοια θα κατακτήσει το Κύπελλο και θα «γλυκάνει» μια αποτυχημένη σεζόν

Στον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ της Λευκωσίας η Ομόνοια αντιμετωπίζει τον Εθνικό Άχνας. Στην έδρα της Ομόνοιας γίνεται το ματς, που θα έχει ένα επιπλέον όπλο στην προσπάθεια να σηκώσει την κούπα και να «γλυκάνει» μια αποτυχημένη σεζόν στο πρωτάθλημα, που τη βρήκε να βολοδέρνει στα πλέι άουτ. Ο κόουτς Νιλ Λένον προέβη στο αναγκαίο ροτέισον στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Πλέον όλοι οι βασικοί θα μπουν στη μάχη για να τελειώσουν με θετικό πρόσημο τη σεζόν. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς των «πράσινων».

Ο Εθνικός διάγει περίοδο με αντιφατικά συναισθήματα. Από τη μια μόλις αποχαιρέτησε την κατηγορία και υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική. Από την άλλη ετοιμάζεται για το ιστορικό ματς-γιορτή στον τελικό του Κυπέλλου. Το βέβαιο είναι πως η ομάδα της Άχνας θα αγωνιστεί δίχως το παραμικρό άγχος κόντρα στον σπουδαίο αντίπαλο. Εξακολουθεί να προβληματίζει η αμυντική λειτουργία των «κυανόλευκων», που πάντως μπροστά βρίσκουν λύσεις και σκοράρουν με συνέπεια. Γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς στο πρωτάθλημα. Λογικά κερδίζει η Ομόνοια. Αξίζει το ποντάρισμα για άσο από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ομόνοια-Εθνικός Άχνας 1/1 (2,35)