To κίνητρο της Γκρασχόπερς !

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας και στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής, η Γκρασχόπερς που δίνει μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία, υποδέχεται την βαθμολογικά αδιάφορη Σεν Γκάλεν.

To κίνητρο της Γκρασχόπερς !

Η Γκρασχόπερς είναι μια ιστορική ομάδα από την Ζυρίχη που και φέτος στόχευε σε ανταγωνιστική πορεία, αλλά βρίσκεται μόνο έναν πόντο πάνω από την γραμμή των πλέι άουτ παραμονής. Στα επτά πιο πρόσφατα ματς, οι κυανόλευκοι μετρούν μόνο μία ήττα στο παθητικό τους. Ομάδα με ποιότητα μεσοεπιθετικά, δημιουργεί ευκαιρίες και σκοράρει με άνεση, αλλά έχει θέματα στα μετόπισθεν. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Η Σεν Γκάλεν έκανε ανταγωνιστική πορεία στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, αλλά πλέον έχει ξεμείνει από κίνητρο και δυνάμεις. Δύο μαζεμένες ήττες, δύο νίκες στα έξι πιο πρόσφατα ματς καταδεικνύουν πως οι πράσινοι σκέφτονται περισσότερο τις διακοπές. Επίσης βάζουν και δέχονται τέρματα με μεγάλη άνεση. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια. Μονόπλευρο το κίνητρο, επιλέγουμε τον άσο που διπλασιάζει το ποντάρισμά μας !

ΠΡΟΤΑΣΗ
21.30: Γκρασχόπερς-Σεν Γκάλεν 1 (2,25)