ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Πάντοβα θα κερδίσει τη Γιουβέντους Κ23 στον δρόμο για την άνοδο στη β' κατηγορία

Υποτονικό από πλευράς αριθμών το σημερινό πρόγραμμα. Λίγα τα ματς, αλλά μας κάνουν… κλικ στοιχηματικά.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Πάντοβα θα κερδίσει τη Γιουβέντους Κ23 στον δρόμο για την άνοδο στη β' κατηγορία

Στον πρώτο από τους δύο προημιτελικούς των πλέι οφ για την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας η Γιουβέντους Κ23 υποδέχεται την Πάντοβα. Η «μικρή» Γιουβέντους ήταν ανταγωνιστική στον βόρειο όμιλο της τρίτης κατηγορίας.

Ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο στην όγδοη θέση, ήδη απέκλεισε τρεις αντιπάλους και πλέον δίνει τον τελικό του ομίλου, απ’ όπου θα προκύψει η ομάδα που θα συμμετάσχει στο φάιναλ φορ ανόδου. Ομάδα του… μισού γκολ. Και τα τέσσερα ματς που έδωσε στα πλέι οφ εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ, στα τρία από αυτά μπήκε το πολύ ένα γκολ.

Η Πάντοβα είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου για αυτήν την κατηγορία. Έχασε στις λεπτομέρειες την πρωτιά και την απευθείας άνοδο από τη Σουντιρόλ. Την ομάδα, δηλαδή, που κέρδισε στον τελικό του Κυπέλλου τρίτης κατηγορίας. Το πιο σημαντικό για αυτήν είναι να ανέβει και να ξεκολλήσει από τα αλώνια της Serie C. Τώρα μπαίνει στη διαδικασία των πλέι οφ. Στην κανονική περίοδο τερμάτισε 30 βαθμούς πάνω από τη Γιουβέντους. Θεωρούμε δεδομένη την πρόκριση σε διπλούς αγώνες. Πολύ πιθανό να ξεμπερδέψει από το πρώτο κιόλας ματς. Διπλό!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κ23 Γιουβέντους-Πάντοβα 2 (2,25)