ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Γκενκ θα ξεσπάσει στη Σαρλερουά για την προ ημερών ζημιά που της έκανε

Ενδιαφέρον το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα, από τη στιγμή που περιλαμβάνει και ορισμένα δημοφιλή παιχνίδια από την Αγγλία και την Ισπανία, αλλά και πλήθος αγώνων από μικρότερα πρωταθλήματα. Αυτά δηλαδή που… αρέσουν στη στήλη και μας επιτρέπουν να πηγαίνουμε ταμείο, όπως καλή ώρα έγινε χθες με την Πετρολούλ Πλοϊέστι στη Ρουμανία.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Γκενκ θα ξεσπάσει στη Σαρλερουά για την προ ημερών ζημιά που της έκανε

Σήμερα βασικό σημείο θα αποτελέσει η νίκη… εκδίκησης της Γκενκ επί της Σαρλερουά και σε δεύτερο επίπεδο το διπλό της Βαντούζ στην Ελβετία. Για «κερασάκι στην τούρτα» βάζουμε τα γκολ από το Γιόνκεπινγκ της Σουηδίας. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για τα πλέι οφ του Βελγίου η Γκενκ υποδέχεται τη Σαρλερουά. Η Γκενκ παλεύει για την πρώτη θέση στον υποόμιλο που συμμετέχει, όπου η Γάνδη προπορεύεται με τρεις πόντους, ενώ απομένουν ακόμα τρεις αγωνιστικές για το φινάλε. Αν μείνει τελικά δεύτερη, δεν θα δώσει έξτρα αγώνα μπαράζ για μια θέση στο Κόνφερενς Λιγκ που θα καταλήξει στην τέταρτη θέση του πρώτου γκρουπ. Αν αποτύχουν οι «μπλε», θα το χρωστούν εν πολλοίς στην γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής στο Σαρλερουά. Εκεί όπου έφτασαν μια ανάσα από την πέμπτη συνεχόμενη νίκη, αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση από την ντεφορμέ και βαθμολογικά αδιάφορη αντίπαλό τους στο 93’. Ομάδα που σκοράρει κατά βούληση, αλλά με θέματα στην άμυνα.

Η Σαρλερουά έμοιαζε να έχει παραδώσει πνεύμα, ξεκίνησε τα πλέι οφ με δύο μαζεμένες ήττες δίχως να προβάλει αντίσταση, αλλά κόντρα στην Γκενκ το έκανε «αίμα και άμμος» το ματς και επιβραβεύτηκε με τον πόντο στο φινάλε. Η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο για τις «ζέβρες». Έξι στα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε όβερ 2,5 γκολ. Πήρε το μάθημά της η Γκενκ, θα πάρει και εκδίκηση από τη Σαρλερουά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γκενκ-Σαρλερουά 1 (1,65) ή 1/1 (2,55)