ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Κοζέντσα θα κερδίσει την αδιάφορη Τσιταντέλα και θα πάει στα πλέι άουτ παραμονής

Πριν καλά καλά ξεκινήσουν χθες το βράδυ οι μεγάλες μάχες για το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ, η στήλη είχε... βαρεθεί να πηγαίνει ταμείο για είσπραξη.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Κοζέντσα θα κερδίσει την αδιάφορη Τσιταντέλα και θα πάει στα πλέι άουτ παραμονής

Πρώτα με το βασικό σημείο από τη Σουγόν της Νότιας Κορέας, όπου το γκολ-γκολ και όβερ σε απόδοση 2,75 επιβεβαιώθηκε άνετα με το ισόπαλο 2-2. Στη συνέχεια η Κισβάρντα στην Ουγγαρία πήρε το στοχευμένο ματς με την αδιάφορη Ουίπεστ (2-1) σε απόδοση 2,25. Δεν θα κουραστούμε να το γράφουμε: μακριά από τους προβολείς γίνονται οι καλύτερες στοιχηματικές «δουλειές».

Κάτι ανάλογο περιμένουμε σήμερα από τους… μετρ του είδους Ιταλούς και ετοιμαζόμαστε για δυνατό ποντάρισμα στην Κοζέντσα. Σε δεύτερο χρόνο τα γκολ στο Σίλκεμποργκ της Δανίας και για τους θαρραλέους το διπλό-χρυσάφι της Μπαστιά Μποργκό. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για την τελευταία αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας η Κοζέντσα υποδέχεται την Τσιταντέλα. Η Κοζέντσα βρίσκεται στη ζώνη των πλέι άουτ για την παραμονή και αισθάνεται καυτή την ανάσα της Βιτσέντσα που ακολουθεί. Σε περίπτωση νίκης αποφεύγει και μαθηματικά το ενδεχόμενο απευθείας υποβιβασμού. Στην έδρα της μετρά δύο μαζεμένες νίκες, αν σήμερα πανηγυρίσει και την τρίτη θα ξεμπερδέψει και μαθηματικά και θα πάει στα πλέι άουτ με ομάδες της τρίτης κατηγορίας για να σωθεί.

Η Τσιταντέλα είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής, η οποία κυνήγησε όσο μπορούσε την υπέρβαση και τη συμμετοχή στα πλέι οφ, δίχως όμως επιτυχία. Από τις ομάδες στην κατηγορία που δεν έχουν το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο. Μόνο δύο νίκες στα δέκα πιο πρόσφατα ματς, τελούν σε πρόωρες διακοπές εδώ και καιρό οι παίκτες της Τσιταντέλα. Ιταλικό πρωτάθλημα, ματς τελευταίας αγωνιστικής με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Το 1,85 στον άσο φαντάζει… μάννα εξ ουρανού και θα πονταριστεί δεόντως.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κοζέντσα-Τσιταντέλα 1 (1,85)