ΦΩΣ στο Στοίχημα: Γκολ και θέαμα στη Νότια Κορέα

Δημοφιλή παιχνίδια με επαναληπτικούς ημιτελικούς σε Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Σε ό,τι αφορά το στοίχημα δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με ευρωπαϊκές διοργανώσεις που είναι άριστα διαβασμένες από τους μπουκ, αλλά με περιφερειακά πρωταθλήματα. Πρώτο σημείο μας τα γκολ στη Σουγόν και την K-League της Νότιας Κορέας.

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Γκολ και θέαμα στη Νότια Κορέα

Για το πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας η Σουγόν υποδέχεται την Ιντσεόν. Η Σουγόν είναι μια άκρως επιθετικογενής ομάδα, που δημιουργεί ευκαιρίες και σκοράρει με άνεση. Από την άλλη πλευρά όμως παραμένει ευάλωτη στα μετόπισθεν και δέχεται εύκολα τέρματα. «Ροντέο» τα περισσότερα παιχνίδια της όπως συνέβη και κόντρα στη Σανγκμού.

Γκολ-γκολ και όβερ 4,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Περισσότερο αποτελεσματική στην έδρα της όπου έχει δώσει λίγα ματς στο ξεκίνημα. Δεν υπολογίζεται ο αρχηγός-δεξιός μπακ Γεόνγκ.

Η Ιντσεόν είναι η ευχάριστη έκπληξη στο πρώτο σκέλος του πρωταθλήματος Κορέας. Δίχως μεγάλο μπάτζετ, αλλά με καλή χημεία και απουσία άγχους κάνει την υπέρβαση, ενώ αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματική στις εξόδους. Τρεις νίκες σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς ο έξοχος απολογισμός.

Εσχάτως έχει ανεβάσει το τέμπο σε σχέση με την αρχή που πρόσεχε πολύ την άμυνά της. Γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς. Δεν αλλάζει την πετυχημένη ενδεκάδα ο κόουτς Σουνγκ Τσο. Γκολ και θέαμα αναμένουμε σε ένα ακόμα ματς της Σουγόν.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Σουγόν-Ιντσεόν Γκολ-γκολ (2,00) ή Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2,75)