ΦΩΣ στο στοίχημα: Η ΜΤΚ μπορεί να νικήσει τη βαθμολογικά άνετη Πούσκας Ακαντέμια

Το βασικό σημείο της στήλης από την Ουγγαρία δικαιώθηκε χθες με την Ντέμπρετσεν και με ανάλογη διάθεση θα ποντάρουμε και σήμερα στο ίδιο πρωτάθλημα.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η ΜΤΚ μπορεί να νικήσει τη βαθμολογικά άνετη Πούσκας Ακαντέμια

Για το πρωτάθλημα της Ουγγαρίας η ΜΤΚ υποδέχεται την Πούσκας Ακαντέμια. Η ΜΤΚ είναι μια ιστορική ομάδα που εδρεύει στη Βουδαπέστη και δίνει τον αγώνα για την επιβίωση. Εγκλωβισμένη στη ζώνη υποβιβασμού, αλλά ελπίζει έπειτα από τη χθεσινή ήττα της Χόνβεντ που βρίσκεται πέντε βαθμούς πάνω της και πάνω ακριβώς από τη γραμμή υποβιβασμού. Αν κερδίσει σήμερα, θα μειώσει στους δύο και στη συνέχεια θα απομένουν δύο αγωνιστικές ως το φινάλε. Προέρχεται από σπουδαίο διπλό ψυχολογίας στην έδρα της Ζαλαεγκερζέγκι.

Η Πούσκας είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, πορεύεται στη δεύτερη θέση, δίχως βέβαια να προσδοκά σε κάτι περισσότερο από τη στιγμή που η Φερεντσβάρος ήδη κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο. Χρειάζεται θεωρητικά έναν πόντο σε τρία ματς για να σφραγίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, πιθανώς να μη χρειαστεί καν τον πόντο. Πέντε ισοπαλίες και μία νίκη ο απολογισμός στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια. Πάμε με το ένστικτο επιβίωσης της ΜΤΚ και ποντάρουμε στον χρυσοπληρωμένο άσο των «γαλάζιων».

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΤΚ-Πούσκας Ακαντέμια 1 (3,25)