Σούπερ ταμείο

Τα πήραμε όλα χθες και συνεχίζουμε με την ίδια λογική στα σημερινά.

Σούπερ ταμείο

Μεγάλα κέρδη αποκομίσαμε χθες! Η ισοπαλία της Γουλβς με την Έβερτον απέφερε επί 3,30 (1,60 η διπλή ευκαιρία του Χ2), η επικράτηση της Μίλτον Κέινς Ντονς πλήρωσε επί 1,73, η ισοπαλία της Λουγκάνο με τη Γκρασχόπερς έδωσε 3,20 (1,77 η διπλή του Χ2) και το διπλό της Νέας Υόρκης στο Σικάγο είχε απόδοση 1,85.

Διατηρούμε την ίδια λογική και σήμερα. Δεν ξεχνάμε ότι συνεχίζουμε να κολυμπάμε σε πολύ βαθιά στοιχηματικά νερά, όπου πλέουν ανέτοιμες ομάδες και άλλες που είναι άγνωστο κατά πόσο μπορούν να σηκώσουν το βάρος των πρωταθλημάτων τους και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων μαζί. Οπότε επιμένουμε σε χαμηλή δαπάνη χρημάτων στο μικρότερο αριθμό αγώνων και όσα κερδίσουμε κερδίσαμε.

Στην Ελβετία η πρωταθλήτρια Γιουνγκ Μπόις που μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και αυτή την περίοδο δεν επιβαρύνεται από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ταξιδεύει στη Λουκέρνη, η τοπική ομάδα της οποίας συνετρίβη στο Καραϊσκάκη και την ερχόμενη Πέμπτη έχει κι άλλο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Τζέρι Σένε, είναι ο πρώην της Λουκέρνης. Ανωτερότητα, φρεσκάδα και καλή γνώση των εσωτερικών των γηπεδούχων δείχνουν διπλό με πιθανότητες over. Ποντάρισμα ή στο καθένα από τα δύο ή και στα δύο συνδυαστικά.

Στη Νορβηγία η Σάρπσμποργκ εδώ και τρεις εβδομάδες δίνει συνέχεια δύο ματς, ένα για το Europa League και ένα για την Α’ Νορβηγίας. Δεν είναι ούτε η Ρόζενμποργκ για να έχει το μεγάλο ρόστερ ούτε η Μόλντε ούτε κάποια άλλη υπολογίσιμη δύναμη της χώρας. Είναι απλά η Σάρπσμποργκ που έπαιξε με τη Ριέκα, την οποία αντιμετωπίζει εκ νέου στην Κροατία σε λίγες μέρες. Και υποδέχεται τη Λίλεστρομ που μάχεται για την παραμονή της και αυτή την εβδομάδα δεν είχε αγώνες στην Ευρώπη (αποκλείστηκε προ δεκαημέρου). Το Χ2 παρουσιάζεται σε μεγάλες αποδόσεις.

Δυο αγώνες έχει δώσει για την ώρα η Άντερλεχτ. Στον έναν νίκησε 4-1 την Κορτράικ και στο δεύτερο συνέτριψε με 5-2 την Οστάνδη. Δεν ξέρουμε αν θα συναντήσει μεγαλύτερη αντίσταση από τη Σαρλερουά, όμως ότι θα σημειωθούν αρκετά γκολ το πιστεύουμε. Και οι γηπεδούχοι έχουν επιθετικές αρετές όπως φάνηκε και στο προ ημερών 4-1 επί της Εούπεν. Ενδιαφέρον over 2,5 λοιπόν.