Σε πολύ βαθιά στοιχηματικά νερά

Λίγα χρήματα σε επαρκείς αποδόσεις στο μικρότερο αριθμό αγώνων.

Σε πολύ βαθιά στοιχηματικά νερά

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-1 τη Λέστερ και τα 2-3 γκολ απέδωσαν επί 1,90. Αυτή ήταν και η μοναδική μας επιλογή στο χθεσινό δύσκολο πρόγραμμα.

Τον ίδιο τρόπο σκέψης διατηρούμε. Η αγωνιστική δράση αρχίζει και γίνεται απέραντη, όμως δεν είναι ούτε πρέπον ούτε συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας το να ανοιχτούμε σε τόσο βαθιά νερά. Η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων που περιμένουν το σφύριγμα της έναρξης μόλις ξεκινά τις υποχρεώσεις της ή έχει δώσει ελάχιστα παιχνίδια.

Οφείλουμε να παραμείνουμε συγκρατημένοι και να ασχοληθούμε με τον μικρότερο αριθμό αγώνων.

Όλα τα βλέμματα είναι σίγουρα στραμμένα στην Premier League. Η πρώτη αγωνιστική της φυσικά κρύβει παγίδες, γι’ αυτό ασχολούμαστε μόνο με ένα παιχνίδι κι αυτό γιατί συνοδεύεται από ωραίες αποδόσεις. Η Γουλβς είναι νεοφώτιστη και ενθουσιώδης. Έχουν γίνει καλές κινήσεις μέσα στο καλοκαίρι στο στρατόπεδό της. Όμως, φτάνει μόνο αυτό για να επιβληθεί μιας εκ των εμπειρότερων ομάδων του πρωταθλήματος; Στην Έβερτον σημειώθηκαν σημαντικές αλλαγές. Ο Μάρκο Σίλβα είναι στο τιμόνι της και το έμψυχο δυναμικό της ενισχύθηκε σημαντικά, έστω και τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών. Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές της που συμμετείχαν στο Μουντιάλ δεν ήταν και τόσοι πολλοί, ώστε να υπάρχει ανησυχία για την ετοιμότητά της. Τα «ζαχαρωτά» εμφανίζονται σε τιμές μεγάλου αουτσάιντερ. Οπότε ένα καλοπληρωμένο Χ2 μπορεί να μας οδηγήσει στην επιτυχία.

Στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας ξεχωρίζει για το ρόστερ και την οικονομική της ευρωστία η Μίλτον Κέινς Ντονς. Υποβιβάστηκε τον Μάιο και έχει ξεκινήσει αντεπίθεση για να επιστρέψει στην τρίτη κατηγορία. Μπήκε πολύ δυναμικά στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανε διπλό στο γήπεδο της Όλνταμ και το σημαντικό είναι ότι κέρδισε χωρίς να κάνει πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Όταν μια ομάδα σε αυτές τις κατηγορίες νικά εκτός έδρας χωρίς να εντυπωσιάσει, σημαίνει ότι μπορεί να ξεχωρίσει στη συνέχεια. Και στη δική μας περίπτωση να αποτελέσει βάση στήριξης.

Στην Ελβετία η ιστορική Γκρασχόπερς ξεκίνησε με τρεις ήττες. Μόνο που υπέκυψε στην πρωταθλήτρια Γιουνγκ Μπόις στη διαχρονική δύναμη Ζυρίχη και στη Βασιλεία. Μάλλον ήρθε η ώρα να πάρει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά έχει μπροστά της λιγότερο ισχυρό αντίπαλο. Την προερχόμενη από δύο ήττες Λουγκάνο. Και το Χ2 επίσης ανεβαίνει ψηλά.

Μεταμεσονύκτια στις ΗΠΑ βλέπουμε ότι το Σικάγο επιβαρύνεται από έξι συνεχόμενες ήττες. Αυτό το διάστημα δέχτηκε 17 γκολ. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε και στο Κύπελλο. Κατρακύλα και απογοήτευση. Και ατυχία, καθώς υποδέχεται τη Νέα Υόρκη, η οποία έχει τέσσερις νίκες στις πέντε πρόσφατες προσπάθειές της και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Δεν χρειάζεται να ανοιχτούμε περισσότερο. Παρακολουθούμε τα πάντα και ποντάρουμε λίγα χρήματα σε επαρκείς αποδόσεις στο μικρότερο αριθμό αγώνων.