ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Πορτ Βέιλ χρειάζεται τη νίκη και θα την πάρει επί της αδιάφορης Νιούπορτ

Τα πρωταθλήματα οδεύουν στη τελική ευθεία, τα αποτελέσματα εξαρτώνται εν πολλοίς από το κίνητρο ομάδων που χρειάζονται βαθμούς κόντρα σε βαθμολογικά αδιάφορους αντιπάλους.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Πορτ Βέιλ χρειάζεται τη νίκη και θα την πάρει επί της αδιάφορης Νιούπορτ

Με αυτό το σκεπτικό, βασικό σημείο θα αποτελέσει η Πορτ Βέιλ που έχει απόλυτη ανάγκη τη νίκη στην κούρσα για την άνοδο στη Λιγκ 1. Στα δικά μας ματς, στα πλέι άουτ, ποντάρουμε στα ακριβοπληρωμένα σημεία της Λαμίας και τα γκολ στη Νίκαια. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της Λιγκ 2 στην Αγγλία η Πορτ Βέιλ υποδέχεται τη Νιούπορτ. Ματς για την προτελευταία αγωνιστική στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία, που βρίσκει την Πορτ Βέιλ σε θέση βολής από τη ζώνη απευθείας ανόδου. Αν κερδίσει σήμερα, θα μπει στην τριάδα που τη στέλνει στη Λιγκ 1. Προσέχουμε πως προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, όμως πλέον βρίσκεται σε σημείο μηδέν, οι προπορευόμενοι έχουν ματς περισσότερο, δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για νέα γκέλα.

Από την άλλη πλευρά η Νιούπορτ κινείται εδώ και καιρό δίχως στόχο στο πάνω μισό της κατάταξης. έχουν βγάλει οι «κιτρινόμαυροι» το πόδι από το γκάζι, μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες και μόνο μία νίκη σε επτά ματς. Όποια ομάδα χρειάζεται βαθμούς τούς βρίσκει απέναντι στη Νιούπορτ. Αν δεν πραγματοποιήσει κάποια απρόβλεπτη αγωνιστική αφύπνιση, η Πορτ Βέιλ θα πάρει τη νίκη που έχει στοχεύσει. Με περισσότερο ρίσκο αξίζει και ο άσος από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Πορτ Βέιλ-Νιούπορτ 1 (1,80) ή 1/1 (2,85)