Πληρώνει η ισοπαλία!

Για την καταληκτική αγωνιστική στη Super League 2, ο Απόλλων Πόντου υποδέχεται τον Θεσπρωτό. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Πληρώνει η ισοπαλία!

Ο Απόλλων Πόντου από τη στιγμή που σώθηκε και μαθηματικά έβγαλε το πόδι από το γκάζι. Τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια, πέντε ματς δίχως νίκη για την ομάδα από την Καλαμαριά που πέτυχε αυτό που ελάχιστοι περίμεναν στο ξεκίνημα δηλαδή να παραμείνει στην κατηγορία. Ομάδα έδρας, έστω και αν φιλοξενείται φέτος στην Νέα Ευκαρπία, όπου μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, ενώ τρέχει αήττητο σερί 12 αγώνων ως γηπεδούχος. Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο κόουτς Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο Θεσπρωτός δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση κόντρα στην πρωταθλήτρια Βέροια και υπέστη ήττα που τον κρατά οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Αρκεί πάντως μία ισοπαλία στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον βαθμολογικά αδιάφορο Απόλλωνα Πόντου για να σφραγίσει η ομάδα της Ηγουμενίτσας και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. Πολλή κόπωση εσχάτως για τους κιτρινόμαυρους που μετρούν τρεις ήττες σε τέσσερα ματς και μόνο μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια. Over 2,5 γκολ τα τέσσερα τελευταία. Μια ισοπαλία, αλά… Ιταλικά βολεύει αμφότερους και πληρώνει εξαιρετικά !

ΠΡΟΤΑΣΗ

Απόλλων Πόντου-Θεσπρωτός Χ (2,75)