Μπόρνμουθ για άνοδο

Η Σουόνσι είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που πορεύεται δίχως άγχος στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου ενώ η Μπόρνμουθ είναι μια ακριβή ομάδα που εξαρχής έθεσε στόχο την επάνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ και εκεί κατευθύνεται ολοταχώς.

Μπόρνμουθ για άνοδο

Για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία η Σουόνσι υποδέχεται την Μπόρνμουθ. Η Σουόνσι είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που πορεύεται δίχως άγχος στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου. Οι Ουαλοί τρέχουν αήττητο σερί οκτώ αγώνων, με τέσσερις ισοπαλίες ανάμεσά τους. Ιδιαίτερη έμφαση δίνουν οι «κύκνοι» στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού, αλλά παρουσιάζονται ευάλωτοι στα μετόπισθεν. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.

Η Μπόρνμουθ είναι μια ακριβή ομάδα που εξαρχής έθεσε στόχο την επάνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ και εκεί κατευθύνεται ολοταχώς. Βρίσκεται σταθερά στη δεύτερη θέση, έχει ματς λιγότερα από τον ανταγωνισμό και θέλει να κλειδώσει μια ώρα αρχύτερα την απευθείας άνοδο. Βγάζει κόπωση εσχάτως, μετρά μία νίκη και τρεις ισοπαλίες σε τέσσερα ματς, δεν έχει περιθώρια για άλλες γκέλες. Όπλο για τα «κεράσια» η έξοχη αμυντική λειτουργία, καθώς μετρούν μόνο ένα γκολ παθητικό σε τέσσερα ματς. Το κίνητρο είναι μονόπλευρο σε αυτήν τη συνάντηση, η Μπόρνμουθ έστω και δύσκολα θα περάσει διπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σουόνσι - Μπόρνμουθ 2 (2,10)