ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Επισκοπή θα κερδίσει τη Ρόδο, που θα αγωνιστεί με τερματοφύλακα… στόπερ

Ποιο Τσάμπιονς Λιγκ; Η δική μας Β’ Εθνική με μια ακόμα εμβόλιμη αγωνιστική θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας. Προσέχουμε πως υπάρχει απίθανη στοιχηματική ευκαιρία στο ματς της Επισκοπής με τη Ρόδο, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν τερματοφύλακα στην αποστολή τους.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Επισκοπή θα κερδίσει τη Ρόδο, που θα αγωνιστεί με τερματοφύλακα… στόπερ

Όποιος προλάβει ποντάρει δυνατά, ακόμα και στον άσο από ημίχρονο. Από εκεί και πέρα οδηγός μας θα είναι το κίνητρο και ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις ομάδων που δίνουν μάχη για την παραμονή, όπως είναι η Ζάκυνθος και ο Ηρόδοτος. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Στο Ρέθυμνο η Επισκοπή υποδέχεται τη Ρόδο. Η Επισκοπή επιβεβαίωσε πως είναι ομάδα με ποιότητα και δυναμική, έφτασε στα όρια τον πρωτοπόρο και εν δυνάμει πρωταθλητή Λεβαδειακό πριν ηττηθεί με το μίνιμουμ σκορ. Είχε προηγηθεί μια πεντάδα αγώνων με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στο ενεργητικό της ομάδας από το Ρέθυμνο. Δύο ήττες σε 15 παιχνίδια χάρη στην έξοχη αμυντική λειτουργία. Τα 13 τελευταία ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ, τα 11 εξ αυτών και No Goal.

Όλα τα είχαν στη Ρόδο με τα πολλά προβλήματα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, το μόνο που τους έλειπε ήταν να μείνουν δίχως τερματοφύλακα στο ρόστερ… Έφυγε και ο γκολκίπερ Θεοδωράκης λόγω οφειλών απέναντί του. Στα έξι τελευταία ματς θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια ένας εκ των στόπερ Καραγεώργη ή Σουλάι, με τον πρώτο να μετρά ήδη μία συμμετοχή και τον δεύτερο δύο κάτω από τα δοκάρια των «ελαφιών». Ένα γκολ ενεργητικό στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Κάποιες στοιχηματικές εταιρείες έχουν αποσύρει το ματς, κάποιες τολμηρές το άφησαν και εκεί θα ποντάρουμε πολύ δυνατά στον άσο από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Επισκοπή-Ρόδος 1/1 (1,80)