ΦΩΣ στο στοίχημα: Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη

Στη Νέα Ευκαρπία ο Απόλλων Πόντου υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Απόλλων Πόντου είχε στοχεύσει το ματς με τον… συνονόματο από τη Λάρισα, αλλά αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη

Τρίτο συνεχόμενο «Χ» και τέταρτο σερί ματς αήττητο για την ομάδα της Καλαμαριάς, που εδραιώνει την παρουσία της πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής από τη στιγμή που μετρά μόνο μία νίκη σε οκτώ ματς. Βρίσκουν λύσεις στο σκοράρισμα οι «ροσονέρι», που έβαλαν γκολ στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

Ο Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από το σπουδαίο διπλό στην Ηγουμενίτσα, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων. Πικρία στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» για τη χαμένη ευκαιρία. Δεδομένη, πάντως, η βελτίωση από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία ο Τίμος Καβακάς, μετρούν μία νίκη, μία ισοπαλία και έχασαν από την πρωτοπόρο Βέροια. Σταθερά χαμηλός ο ρυθμός των αγώνων το τελευταίο διάστημα και τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Πολύ χαμηλά ο άσος για τα δεδομένα της αναμέτρησης. Κοντράρουμε τον Απόλλωνα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Απόλλων Πόντου-Ολυμπιακός Βόλου Χ (3,50) ή 2 (4,35)