ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Πλίμουθ, η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία και θα κερδίσει την Τσέλτεναμ

Μια ακόμα κερδοφόρα Δευτέρα για τη στήλη, αφού το βασικό σημείο της Μπραουνσβάιγκ πέρασε ακόμα και από ημίχρονο, ενώ στη Χάγη έγινε το αναμενόμενο πάρτι με γκολ. Είπαμε, αυτές θα είναι οι μέρες του κέρδους, μακριά από τα δημοφιλή πρωταθλήματα… 

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Πλίμουθ, η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία και θα κερδίσει την Τσέλτεναμ

Ποιες… εθνικές ομάδες. Η Αγγλία, στον δικό της όμορφο ποδοσφαιρικό κόσμο, εξακολουθεί να αγωνίζεται κανονικά στις μικρότερες κατηγορίες. Με εξαίρεση την Πρέμιερ και την Τσάμπιονσιπ, όλες οι παρακάτω κατηγορίες έχουν κανονικό πρόγραμμα. Επιλέγουμε τις νίκες της Πλίμουθ και της Νοτς Κάουντι και για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε τα γκολ στο ματς της Πορτ Βέιλ με την Έξετερ. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της Λιγκ 1 η Πλίμουθ υποδέχεται την Τσέλτεναμ. Η Πλίμουθ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία, όπως αποτυπώνεται και στις πέντε συνεχόμενες νίκες στο ενεργητικό της με απολογισμό τερμάτων 10-0. Οι «πράσινοι» εδραίωσαν την παρουσία τους στη ζώνη των πλέι οφ, αν είχαν λίγες περισσότερες αγωνιστικές διαθέσιμες θα διεκδικούσαν ακόμα και την απευθείας άνοδο.

Η Τσέλτεναμ βρίσκεται στα μισά της κατάταξης, όπως αναμενόταν εξαρχής για λογαριασμό της. Αγωνίζεται δίχως το παραμικρό άγχος, σκοράρει με άνεση, δέχεται επίσης εύκολα τέρματα. Τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια, τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Δεν έχει λόγο να χαριστεί στην Πλίμουθ, αλλά αυτό μπορούν να το καταφέρουν από μόνοι τους οι σούπερ φορμαρισμένοι γηπεδούχοι με την έξοχη αμυντική λειτουργία. Επιλέγουμε τον άσο και, για όσους… αντέχουν περισσότερο ρίσκο για καλύτερη απόδοση, άσο από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Πλίμουθ-Τσέλτεναμ 1 (1,80) ή 1/1 (2,75)