ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Μπραουνσβάιγκ κυνηγά την άνοδο και θα περάσει νικηφόρα από το Ντόρτμουντ

Ανοίγει από σήμερα το παράθυρο των εθνικών ομάδων, κλείνουν οι μεγάλες Λίγκες και απομένουν περιφερειακά πρωταθλήματα και μικρές κατηγορίες για να ασχοληθούμε στοιχηματικά.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Μπραουνσβάιγκ κυνηγά την άνοδο και θα περάσει νικηφόρα από το Ντόρτμουντ

Η… καλύτερή μας, δηλαδή, καθώς σταθερά επιλέγουμε τις υπόγειες διαδρομές προς το ταμείο. Βασικό σημείο σήμερα, η νίκη της Μπραουσβάιγκ επί της μικρής Ντόρτμουντ, ενώ μας αρέσουν πολύ τα γκολ και στο Κόλτσεστερ για τη Λιγκ 2 της Αγγλίας και στη Χάγη για τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου.

Για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της Γερμανίας η Ντόρτμουντ Β’ υποδέχεται την Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ. Η μικρή Ντόρτμουντ είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής για αυτό το επίπεδο, θέλει απλά να διασφαλίσει την άνετη παραμονή και στην κατεύθυνση αυτήν τα καταφέρνει μια χαρά. Τώρα πάντως διάγει περίοδο κοιλιάς, όπως αποτυπώνεται στο αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών. Κάκιστη η αμυντική λειτουργία των «κιτρινόμαυρων», που πάντως μπροστά διαθέτουν ποιότητα και σκοράρουν.

Η Μπραουνσβάιγκ είναι μια ομάδα με βαριά φανέλα και υψηλό μπάτζετ, που φέτος στοχεύει στην άνοδο. Έχει αφήσει πίσω το μουδιασμένο ξεκίνημα στη σεζόν, μετρά τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς και έχει ηττηθεί σε μόνο ένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια. Απέχει τέσσερις πόντους από την τρίτη θέση των πλέι οφ ανόδου και έξι από τη δυάδα απευθείας ανόδου. Πολύ δυνατή στο δημιουργικό κομμάτι, σκοράρει με ευκολία. Δεν έχει περιθώρια για πισωγυρίσματα η Μπραουνσβάιγκ, θα κερδίσει τη μικρή Ντόρτμουντ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ντόρτμουντ Β’ - Μπραουνσβάιγκ 2 (2,25)