ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Στεάουα κυνηγά την Κλουζ και χρειάζεται επειγόντως νίκη κόντρα στη Φαρούλ

Από τα 200 και πλέον ματς της Κυριακής, στα λιγότερα από 40 σήμερα. Εμφανώς λιγότερα τα παιχνίδια, περισσότερος χώρος και χρόνος για καλό διάβασμα.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Στεάουα κυνηγά την Κλουζ και χρειάζεται επειγόντως νίκη κόντρα στη Φαρούλ

Ως συνήθως θα αποφύγουμε τα λίγα δημοφιλή ματς που τα έχουν σημαδέψει οι «μπουκ» και πάμε σε επιλογές από την «περιφέρεια», που συνήθως επαληθεύονται. Βασικό σημείο μας, η επιτακτικής ανάγκης νίκη της Στεάουα κόντρα στη Φαρούλ. Ακολούθως, η νίκη της Σλίγκο, που έχει τη δυνατότητα να ανέβει στην κορυφή του πρωταθλήματος Ιρλανδίας και, για κερασάκι στην τούρτα, τα γκολ στο Οντένσε της Δανίας. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου.

Για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ στη Ρουμανία η Στεάουα υποδέχεται τη Φαρούλ. Η Στεάουα είναι η ιστορικότερη ομάδα στη βαλκανική χώρα, αλλά τα τελευταία χρόνια παραμένει στη σκιά της Κλουζ. Το ίδιο παθαίνει και φέτος, καθώς ακολουθεί τους πρωταθλητές σε απόσταση δέκα βαθμών, αλλά με ματς λιγότερο. Αυτό κόντρα στη Φαρούλ, το οποίο αν κερδίσει, μειώνει στους επτά, ενώ θα απομένουν ακόμα εννιά αγωνιστικές. Προφανής η ανάγκη νίκης για τους πρωτευουσιάνους, που έχουν κερδίσει μόνο ένα από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Από την άλλη πλευρά η Φαρούλ είναι η ομάδα που συγχωνεύθηκε με τη Βιτορούλ, καθώς αμφότερες εδρεύουν στο μεγάλο λιμάνι της Κοστάντζα στη Μαύρη Θάλασσα. Εκεί κουμάντο κάνει ο Γκεόργκε Χάτζι σε ρόλο ιδιοκτήτη, προέδρου και προπονητή. Μπήκε στα πλέι οφ όπως ήταν ο στόχος της, θεωρητικά μπορεί να κυνηγήσει θέσης στην τριάδα. Τέσσερις νίκες στα έξι πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός των «μπλε». Πάμε με το κίνητρο και τη δυναμική της Στεάουα. Άσος και, για υψηλότερη απόδοση, άσος από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Στεάουα - Φαρούλ 1 (1,75) ή 1/1 (2,65)