ΦΩΣ στο στοίχημα: Σε μεταβατικό στάδιο η Ρόδος, μπορεί το διπλό η επιθετικογενής Ιεράπετρα

Χαράς ευαγγέλια για τους αναγνώστες της στήλης που έκλεισαν την τριάδα… ξημερώματα Τρίτης με τα γκολ στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Το γράφουμε συχνά, δεν μας πειράζει ούτε η κατηγορία ούτε η ώρα που διεξάγονται τα ματς που ποντάρουμε, αρκεί να πηγαίνουμε ταμείο.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Σε μεταβατικό στάδιο η Ρόδος, μπορεί το διπλό η επιθετικογενής Ιεράπετρα

Σήμερα, για παράδειγμα, έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε ανάμεσα σε 15 ματς της Β’ Εθνικής και δεν θα την αφήσουμε να πάει χαμένη. Υψηλές αποδόσεις από ομάδες που γνωρίζουμε την αγωνιστική συμπεριφορά τους δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα. Παίζουμε Ιεράπετρα, γκολ στον Ασπρόπυργο και ισοπαλία στη Λιβαδειά και πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής η Ρόδος υποδέχεται την Ιεράπετρα. Η Ρόδος παρουσίασε κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο στην αποστολή στη Ζάκυνθο. Σε κομβικής σημασίας ματς συνετρίβη από την ουραγό της κατάταξης και πλέον βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Μόνο ένας πόντος στα έξι πιο πρόσφατα ματς, όπου δεν έβαλε ούτε γκολ. Για να συμμαζέψει την κατάσταση ανέλαβε τα ηνία ο 57χρονος προπονητής Γιάννης Χατζηνικολάου, ο οποίος θα ντεμπουτάρει με την Ιεράπετρα.

Η Ιεράπετρα προέρχεται από αρνητικό σερί τριών ηττών που την επαναφέρει κοντά στις θέσεις της επικίνδυνης ζώνης. Ήταν ανταγωνιστική κόντρα στον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τον πόντο για τον οποίο πάλεψε ως το φινάλε. Οι «μαυρόασπροι» διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά, κόντρα σε αντιπάλους στα κυβικά τους αναδεικνύουν θετικό πρόσωπο, στοχεύουν να κάνουν το ίδιο και στην αποστολή στη Ρόδο. Χρειάζεται χρόνο για να βρει τα πατήματά της η Ρόδος. Πιο ποιοτική η Ιεράπετρα. Αξίζει το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ρόδος-Ιεράπετρα 2 (2,65)