ΦΩΣ στο στοίχημα: Φουλάρει για άνοδο η Ίπσουιτς και θα κερδίσει τη Λίνκολν

Επιστροφή στη δράση για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στοιχηματικά αποφεύγουμε συστηματικά να πλησιάζουμε παιχνίδια που τα διαβάζουν άριστα οι μπουκ. Τα όποια λάθη και τα περιθώρια κέρδους γίνονται στα πιο χαμηλά στρώματα και γι’ αυτό θα… καταδυθούμε στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας αναζητώντας τον δρόμο για το ταμείο.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Φουλάρει για άνοδο η Ίπσουιτς και θα κερδίσει τη Λίνκολν

Θα στηριχθούμε στις βαριές φανέλες της Σάντερλαντ και της Ίπσουιτς που αντιμετωπίζουν μικρομεσαίους αντιπάλους στη Λιγκ 1. Για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε τα γκολ στο ματς της Νάσιοναλ Λιγκ. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της Λιγκ 1 στην Αγγλία η Ίπσουιτς υποδέχεται τη Λίνκολν. Η Ίπσουιτς είναι ομάδα με βαριά φανέλα, τίτλους εντός και εκτός συνόρων, που έχει ξεπέσει να αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία. Οι «τράκτορ μπόις» πραγματοποιούν αντεπίθεση για να προλάβουν τα πλέι οφ της ανόδου, ενώ μετρούν τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες στα επτά πιο πρόσφατα ματς. Εξαιρετικοί οι «μπλε» στην αμυντική λειτουργία, από τη στιγμή που έχουν δεχθεί μόνο ένα γκολ σε αυτά τα επτά παιχνίδια.

Η Λίνκολν είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής, προερχόταν από τρεις σερί ήττες και έναν πόντο σε τέσσερα ματς, αλλά κόντρα στην ποιοτική Σέφιλντ Γουένσντεϊ έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν και κέρδισε 3-1. Διατηρεί απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, είναι ομάδα που σκοράρει με άνεση, αλλά δέχεται εξίσου εύκολα τέρματα. Η έδρα, το κίνητρο, η ποιότητα είναι με το μέρος της Ίπσουιτς. Άσος και άσος από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ίπσουιτς-Λίνκολν 1 (1,70) ή 1/1 (2.65)