ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ περιμένουμε στο Κασίμπασα - Φενέρ

Λίγα αλλά καλά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο κουπόνι. Από τη μια δύο αναμετρήσεις για τη Σούπερ Λίγκα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Από την άλλη η μάχη της Κωνσταντινούπολης, ανάμεσα στην ανεβασμένη Κασίμπασα και την προβληματική Φενέρ.

ΦΩΣ στο στοίχημα: Γκολ περιμένουμε στο Κασίμπασα - Φενέρ

Αυτό θα είναι το βασικό σημείο μας και μάλιστα επιλέγοντας τα γκολ. Στα δικά μας κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη, αξίζει να πάρουμε ρίσκα και με τα γκολ στους «Ζωσιμάδες» και με την ισοπαλία στη Ριζούπολη. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου.

Για το πρωτάθλημα της Τουρκίας η Κασίμπασα υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε. Η Κασίμπασα εδρεύει στο Πέρα της Κωνσταντινούπολης, είναι μια ιστορική ομάδα της Πόλης, αλλά εσχάτως λογίζεται μικρομεσαίο μέγεθος. Θέλει απλά και φέτος την παραμονή της, με αντεπίθεση διαρκείας το 2022 άφησε πίσω το κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν. Πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μόνο μία ήττα στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς. Βάζει και δέχεται με άνεση τέρματα. Σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια. Στο τελευταίο ματς έφερε ισοπαλία… 4-4 στο Ικόνιο κόντρα στη δεύτερη της κατάταξης, Κόνιασπορ.

Η Φενέρ πασχίζει έστω στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου να σώσει ό,τι σώζεται στο πρωτάθλημα. Αδιανόητο ότι βρίσκεται 23 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Τραμπζονσπόρ, θέλει τουλάχιστον τη δεύτερη θέση. Δύο μαζεμένες νίκες με σχετικά καλές εμφανίσεις, θέλει μία ακόμα κόντρα στη συμπολίτισσα. Γκολ-γκολ τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η Φενέρ. Οι αριθμοί μάς οδηγούν στα γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κασίμπασα - Φενέρμπαχτσε Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2,10)