Η Ίπσουιτς κυνηγά την άνοδο και θα κερδίσει τη βαθμολογικά άνετη Τσέλτεναμ

Νέος κύκλος αγώνων για το Τσάμπιονς Λιγκ ανοίγει σήμερα (22/2), αλλά εμείς ως συνήθως απλά θα απολαύσουμε το θέαμα.

Η Ίπσουιτς κυνηγά την άνοδο και θα κερδίσει τη βαθμολογικά άνετη Τσέλτεναμ

Για το στοίχημα και το ταμείο υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι όπως επιβεβαιώθηκε χθες με τις καλοπληρωμένες νίκες της Γαλατά στη Σμύρνη και της Ρεντ Σταρ στο Παρίσι. Σήμερα θα ποντάρουμε στη βαριά φανέλα της Ίπσουιτς που παλεύει να ξεκολλήσει από τα… αλώνια της Λιγκ 1, θα προσθέσουμε τα γκολ στο Γουίκομ και για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε τη διπλή ευκαιρία της Βιτσέντζα στην Κρεμόνα. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας στην Αγγλία η Ίπσουιτς υποδέχεται την Τσέλτεναμ. Εκεί έχει καταπέσει η ιστορική Ίπσουιτς με πρωτάθλημα Αγγλίας και ευρωπαϊκό τίτλο στην τροπαιοθήκη της. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε κόντρα στην Μπέρτον (3-0). Ποδόσφαιρο κυριαρχίας, με πολλές ευκαιρίες, θα μπορούσε ακόμα και διπλάσια τέρματα. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς όπου οι «μπλε» δεν δέχθηκαν ούτε γκολ. Τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες. «Οργώνουν» τα «τρακτέρ» από τότε που ανέλαβε τα ηνία τους ο κόουτς Κίραν Μακ Κίνα. Κανένα περιθώριο για εφησυχασμό, αφού μαίνεται ο ανταγωνισμός για τις θέσεις των πλέι οφ.

Απίστευτα πράγματα στο εκτός έδρας ματς της Τσέλτεναμ με τη Γουίκομ, όπως μαρτυρά το τελικό 5-5! Καταιγισμός ευκαιριών και γκολ εκατέρωθεν, απόρροια και της βαθμολογικής άνεσης που χαρακτηρίζει τους νεοφώτιστους. Σε γκολ-γκολ και όβερ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Ο Άλφι Μέι με τα τέσσερα γκολ κόντρα στη Γουίκομ θα ηγηθεί εκ νέου της γραμμής κρούσης των «ερυθρόλευκων». Πάμε με την έδρα, την ποιότητα και το κίνητρο της Ίπσουιτς.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ίπσουιτς - Τσέλτεναμ 1 (1,75) ή 1/1 (2,65)