Η πρόταση της ημέρας: Μόνη διέξοδος για να σώσει τη σεζόν η Μπεσίκτας είναι το κύπελλο Τουρκίας

Λίγα ματς διαθέσιμα στο σημερινό (10/2) στοιχηματικό κουπόνι, καλή ευκαιρία για προσεκτικό διάβασμα που θα μας στείλει στο ταμείο.

Η πρόταση της ημέρας: Μόνη διέξοδος για να σώσει τη σεζόν η Μπεσίκτας είναι το κύπελλο Τουρκίας

Ξεκινάμε από τα δικά μας, με τη νίκη που τόσο χρειάζεται ο Ατρόμητος κόντρα στη Λαμία, προσθέτουμε την εύκολη νίκη-πρόκριση της Μπεσίκτας στο Κύπελλο Τουρκίας και για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε τα γκολ στο ντέρμπι της δεύτερης κατηγορίας της Πορτογαλίας. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου.

Σε νοκ άουτ αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Τουρκίας η Μπεσίκτας υποδέχεται την Γκέζτεπε. Η Μπεσίκτας είναι η απερχόμενη πρωταθλήτρια, τα πάει καλύτερα από τις τρεις μεγάλες ομάδες της Κωνσταντινούπολης (απογοητεύουν οι Φενέρ και Γαλατά), αλλά και πάλι δεν ελπίζει στη διατήρηση του θρόνου. Αυτό που της έχει μείνει για να σώσει τη σεζόν είναι το Κύπελλο, θα κοιτάξει να περάσει ένα αν μη τι άλλο βατό εμπόδιο.

Η Γκέζτεπε δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία, βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, ενώ προέρχεται από οδυνηρή εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι της Σμύρνης από την Αλτάι. Γενικά βρίσκεται σε καλή κατάσταση το 2022, είχαν προηγηθεί τρεις συνεχόμενες νίκες, αλλά ο αγώνας για την επιβίωση συνεχίζεται. Δεν θα… στενοχωρηθεί αν ηττηθεί στην Πόλη, αξίζει το ρίσκο και για άσο από ημίχρονο της Μπεσίκτας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπεσίκτας - Γκέζτεπε 1 (1,65) ή 1/1 (2,35)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ