Η Αβελίνο έχει την ποιότητα και το κίνητρο για να κερδίσει τη Γιούβε Στάμπια

Χαλαρή μέρα η σημερινή σε σχέση με τη στοιχηματική δράση. Ματς από περιφερειακά πρωταθλήματα και μικρότερες κατηγορίες είναι διαθέσιμα και από εκεί ελπίζουμε να βρούμε τα σημεία που θα μας στείλουν ταμείο.

Η Αβελίνο έχει την ποιότητα και το κίνητρο για να κερδίσει τη Γιούβε Στάμπια

Πάντα χρειάζεται και τύχη με το μέρος μας, όπως συνέβη χθες με το βασικό μας σημείο, τα Τρίκαλα, ενώ υπάρχουν και ματς όπου το καλό διάβασμα και οι αριθμοί επιβεβαιώνονται πανηγυρικά όπως τα γκολ στο ματς του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό. Επιλέγουμε την Αβελίνο για βασικό σημείο, προσθέτουμε τα γκολ από τον ημιτελικό του Κόπα Άφρικα και για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε το διπλό της μικρής Πόρτο. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της Ιταλίας η Αβελίνο υποδέχεται τη Γιούβε Στάμπια. Η Αβελίνο είναι μια ομάδα με βαριά φανέλα και υψηλό μπάτζετ που στοχεύει αποκλειστικά στην άνοδο. Ιδιότυπη η αγωνιστική συμπεριφορά της αφού στην έδρα της μετρά τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, ενώ εκτός έδρας είναι ασταμάτητη με πέντε συνεχόμενα διπλά στο ενεργητικό της. Δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για γκέλα στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μπάρι.

Η Γιούβε Στάμπια είναι μια μεσαίας δυναμικής ομάδα που θέλει την άνετη παραμονή και αν μπορέσει την υπέρβαση της συμμετοχής στα πλέι οφ για την άνοδο. Για την ώρα είναι η πρώτη επιλαχούσα, από τη στιγμή που αξιοποιεί μόνο τον παράγοντα έδρα. Στις αποστολές τους οι «μαυρόασπροι» είναι ευάλωτοι, καθώς έχουν μαζέψει μόνο δύο πόντους στα επτά πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς. Η ποιότητα και το κίνητρο της Αβελίνο μάς οδηγούν στον άσο, ακόμα και από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αβελίνο-Γιούβε Στάμπια 1 (1,90) ή 1/1 (2,80)