Γκολ και θέαμα αναμένουμε σε ακόμα ένα ματς της Εστορίλ

Λίγες και καλές οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι. Περιφερειακά πρωταθλήματα και μικρότερες κατηγορίες συνθέτουν το πρόγραμμα και από εκεί κάνουμε τις επιλογές, ξεκινώντας με τα γκολ σε ένα ακόμα ματς της Εστορίλ.

Γκολ και θέαμα αναμένουμε σε ακόμα ένα ματς της Εστορίλ

Για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας η Εστορίλ υποδέχεται στην Πραΐα την Πάσος Φερέιρα. Η Εστορίλ διάγει περίοδο ντεφορμαρίσματος, προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και υποχώρησε στην έβδομη θέση της κατάταξης. Πολλά τα θέματα στην άμυνα, κόντρα στην Αρούκα δέχθηκε δύο γκολ μετά το 89’ και ηττήθηκε 2-1. Μπροστά έχει ποιότητα και σκοράρει με συνέπεια. Τέσσερα στα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Η Πάσος Φερέιρα είχε στοχεύσει το ματς με την Μποαβίστα, αλλά αρκέστηκε στην ισοπαλία που την κρατά λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, Ομάδα που έχει βελτιώσει τις επιδόσεις στην επίθεση το τελευταίο διάστημα, αλλά παραμένει ευάλωτη στα μετόπισθεν. Ποιοτικότερη ομάδα η Εστορίλ, αλλά σε αγωνιστική δίνη, θέλει έστω τον πόντο η Πάσος, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο διπλασιάζοντας το ποντάρισμά μας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Εστορίλ-Πάσος Φερέιρα Γκολ-γκολ (2,10)